Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Başkan Uludağ’a teşekkür plaketi...

Başkan Uludağ’a teşekkür plaketi...

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a katıldığı iftar programında mahalle sakinleri sürpriz yaptı.

Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag’a katildigi iftar programinda mahalle sakinleri sürpriz yapti.

Sariçam ilçesi Yildirim Beyazit Mahallesi sakinleri, Belediye Baskani Bilal Uludag´a mahallelerine yaptiklari çalismalardan dolayi tesekkür plaketi verdi. Sariçam ilçesi Yildirim Beyazit mahallesinde verilen iftar yemegine katilan Baskan Uludag, düzenlenen program öncesi mahalleli ile bir süre sohbet etti. Katilimin yogun oldugu iftar programinda yapilan dualarin ardindan hep birlikte oruçlar açildi.

Iftar programi sonrasi mahalle sakinleri Baskan Bilal Uludag’a plaket takdiminde bulundu. Yildirim Beyazit Mahallesine yaptigi hizmetlerden dolayi Baskan Uludag’a tesekkür ettiklerini belirten mahalle sakini Saban Dede, Yildirim Beyazit Mahallesinin yapilan hizmetler sayesinde, Sariçam’in en gözde mahallelerinden biri haline geldigini belirtti.

 

“ÇIKMAZ SOKAKLAR AÇILDI MAHALLEMIZ DEGER KAZANDI”

Yildirim Beyazit Mahallesinde Devlet Karayollari istinad duvari yüzünden kapali yedi sokakta oturan vatandasin magduriyet yasadigini kaydeden Dede, Baskan Bilal Uludag’in gayretleri sayesinde sorunun çözüldügünü ve vatandasin rahata kavustugunu belirtti. Sariçam Belediyesinin bugüne kadar yaptigi hizmetler sayesinde Yildirim Beyazit Mahallesinin ayri bir deger kazandigini ve mahalleli olarak kendilerinin de böyle bir ödülle Baskan Uludag’a tesekkür ettiklerini söyledi. Aldigi tesekkür plaketinin kendisi için ayri bir sembolik degeri oldugunu belirten Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, kendisine yapilan sürprizden dolayi duydugu memnuniyeti dile getirdi.

“SARIÇAM’A DEGER KATIYORUZ”

Konusmasinda Merkezden kirsala esit hizmet sunduklarini kaydeden Baskan Uludag, sözlerine söyle devam etti “ Onbir ayin sultani mübarek Ramazan ayi içerisindeyiz. Ramazan ayinin maneviyatini, paylasmanin hazzini bugün Yildirim Beyazit Mahallemizde yasadik. Katilimin yogun oldugu iftar programimizda, sag olsun hemserilerimiz bizleri yalniz birakmadilar. Onlarin gösterdigi bu ilgi ve samimiyete çok tesekkür ediyorum. Bugün de Yildirim Beyazit Mahallesine su ana kadar yaptigimiz hizmetlerden dolayi mahallelimiz bizlere plaket takdiminde bulundular. Benim için degeri büyük bu plaket için tüm hemserilerime tesekkür ediyorum. Bizler Sariçam Belediyesi olarak, milliyetçi üretken belediyecilik anlayisimizin geregi olarak, her zaman oldugu gibi bundan sonrada, merkezden kirsala esit hizmet götürerek, basta mahallelerimize sonrasinda ise ilçemiz Sariçam’a deger katmaya devam edecegiz.”

 



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli