Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Başkan Akay hizmette hızlı çıktı...

Başkan Akay hizmette hızlı çıktı...

Başkan Akay hizmette hızlı çıktı...

Seyhan’da yurttaslarin daha mutlu, huzurlu ve yüksek yasam standartlarinda yasamasi için hizmet standartlarini yükseltmeye baslayan Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, halkin taleplerini zaman kaybetmeden hizmete dönüstürüyor.
Baskan Akay, Sarihamzali Mahallesi’ne geçtigimiz Cuma günü yaptigi ziyarette, yurttaslarin aktardigi sorunlarin çözümü ve taleplerinin karsilanmasi için aninda birim amirlerine talimatlari verirken, talimatlar pazartesi günü itibariyle yerine getirilmeye baslandi. Sarihamzali Mahalle Muhtari Mustafa Akbas, kisa sürede eksiklerin tamamlanmasi için ekip gönderen Baskan Akif Kemal Akay’a tesekkür etti.

 

CUMA GÜNÜ TESPIT YAPILDI, PAZARTESI GÜNÜ ISE BASLANDI

Baskan Akay, Cuma günü Sarihamzali ziyaretinde idareye talimat vermis, halkin aktardigi sorunlarin çözümü ve eksikliklerin saptanarak zaman geçirmeden tamamlanmasini istemisti. Cuma günü yapilan tespitlerin ardindan haftanin ilk is günü olan Pazartesi günü Park ve Bahçeler Müdürlügü insaat, fidan ve atölye ekipleri Sarihamzali 1 No’lu oyun ve dinlenme parki, futbol sahasini ve mahallede bulunan diger eksiklikleri tamamlamak için çalismalara basladi.

 

MUHTAR AKBAS’TAN TESEKKÜR

Çalismalarin hizli bir sekilde baslamasindan duydugu memnuniyeti dile getiren Sarihamzali Mahalle Muhtari Mustafa Akbas Belediye Baskani Akif Kemal Akay’a mahalle sakinleri adina tesekkür etti.
Muhtar Akbas “Cuma günü Baskanimiz bizzat gelerek tespit yapti, aninda idareye talimat verdi. Pazartesi günü sabah verilen sözlerin yerine getirilmeye baslanmasi bizi çok mutlu etti. Baskanimiz Akif Kemal Akay’a mahallem adina çok tesekkür ederim” dedi.
Seyhan Belediyesi ekiplerince Sarihamzali Mahallesinde baslayan çalismalarin kisa sürede bitirilmesi hedefleniyor.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı