Bugün, 22 Mayıs 2024 Çarşamba

Başkan Ay'dan vefa

Başkan Ay

Başkan Ay'dan vefa

Baskan Ay'dan vefa

AK Parti Adana Il Baskani Mehmet Ay, mezun oldugu okula müdür olarak atanan ve kendi üzerinde çok emegi oldugunu söyledigi matematik ögretmeni Zafer Bedir'i ziyaret etti. Ayni dönemin mezunlarinin da hazir bulundugu ziyarette, Baskan Ay ve arkadaslari siniflarindaki siralarina oturarak o günleri yad ettiler. 

1966'da kurulup, birkaç kez adi degistirilen Adana’nin köklü lisesi, Baskan Mehmet Ay'in girisimleri sonucunda tadilat da yapilarak Karsiyaka Atatürk Anadolu Lisesi olarak gerçek adina kavustu.

 

Baskan Ay ve dönemin mezunlari, yapilan tadilatin ardindan Karsiyaka Atatürk Anadolu Lisesi olarak gerçek adina kavusan okullarini ve okula müdür olarak atanan Zafer Bedir hocalarini ziyaret etti. 

Okul müdürü olan matematik ögretmenleri Zafer Bedir'i tebrik ederek basari dileklerinde bulunan Baskan Ay ile arkadaslari, siniflarindaki ayni siralarina oturup o günleri yad ettiler.

Baskan Ay, matematik ögretmenleri Zafer Bedir’in kendi üzerinde de çok büyük emegi oldugunu belirterek “Zafer hocamiz, okulumuzun ögrencileri üzerinde çok büyük emegi olan, çok basarili bir hocamiz. 26 yildir bu okulda ögrencilerine hizmet veriyor. 
Hocamizi bugün burada müdür olarak görmekten büyük bir mutluluk ve onur duyduk.

Kendisi bundan sonra, çok daha güzel hizmetler edecektir. 
Kiymetli hocamiza yeni görevinde basarilar diliyoruz” seklinde konustu. 

Karsiyaka Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Zafer Bedir de Baskan Ay ile diger ögrencilerinin yapmis olduklari ziyaretten mutlu oldugunu belirterek “26 yildir burada hizmet etmekten, basarili ve vefali ögrenciler yetistirmekten dolayi çok mutluyum. Bu onur ve heyecanla ögrencilerime hizmet etmeye devam edecegim” dedi.



Anahtar Kelimeler: Başkan Aydan vefa
  • Çarşamba 32.3 ° / 19.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.1 ° / 19.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.4 ° / 18 ° Orta kuvvetli yağmurlu