Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

BAŞKAN AYDAR MAKAM ARACINI GELİN ARABASI YAPTI

BAŞKAN AYDAR MAKAM ARACINI GELİN ARABASI YAPTI

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, makam aracını dar gelirli çiftlerin düğün arabası olarak kullanmaları için vatandaşlara tahsis etti.

BASKAN AYDAR MAKAM ARACINI GELIN ARABASI YAPTI

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, makam aracini dar gelirli çiftlerin dügün arabasi olarak kullanmalari için vatandaslara tahsis etti.

31 Mart Yerel Seçimler öncesi makam aracini kullanmayacagini ve makam aracini maddi durumu iyi olmayan çiftlere gelin arabasi olarak tahsis edecegini söyleyen Baskan Aydar, sözünde durarak, Belediye Baskanligina ait makam aracini gelin arabasi yaparak halkina verdigi sözü tuttu.

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar göreve gelir gelmez tasarrufa kendi makam aracindan baslamis ve makam aracini birakarak kendi aracina binmeye baslamisti. Açiga çikan makam aracini ise vatandaslarina ücretsiz gelin arabasi yapti.

BASKAN AYDAR’’BELEDIYEDEKI TÜM ARAÇLAR CEYHANLILARINDIR’’ 
Baskan Aydar yaptigi açiklamada’’ Bizler göreve gelmeden önce ne söz vermissek tek tek yerine getiriyoruz. Belediyemizi maalesef borç bataginda devraldik, ama kesinlikle bu bizlerin gözünü korkutmuyor ve bu borcun altina siginmiyoruz. Geldigimiz günden bu yana hizmetlerimiz araliksiz sürüyor. Bizler son bes yilda yapilmayani 3 aya sigdirdik ve hizimizi kesmeden hizmetlere devam ediyoruz. Tasarrufa ben ve çalisma arkadaslarim makam arabalarimizdan basladik. Artik fuzuli, is disinda hiç kimse makam araci kullanmayacak. Belediyede bulunan tüm araçlar sadece belediye personelinin degil ayni zaman da Ceyhanli hemsehrilerimizindir. Bizler hemsehrilerimize hizmet etmek için variz. Bundan sonra tüm araçlarimiz halkimizin aracidir ve halkimizin hizmetindedir.' dedi.

BASKAN KADIR AYDAR: “GEREKIRSE VATANDASIMIZIN SOFÖRÜ OLURUM”
Makam aracini gelin arabasi olarak Ceyhanli çiftlerin hizmetine sunan Baskan Aydar ‘’ Bu araç artik ekonomik durumu yerinde olmayan ve gelin arabasi bulamayan vatandaslarimizin hizmetinde. Araci gelin arabasi olarak süslenmis halde veriyoruz. Vatandaslarimiz soför bulamaz ise gerekirse soförlügünü bile bizzat ben yaparim. Bizler vatandaslarimizi memnun etmek ve onlarin isteklerini yerine getirmek için bu göreve talip olduk. Sag olsunlar bizi bu göreve layik gördüler ve seçtiler. Halkimizin güvenini kesinlikle bosa çikartmayacagiz.’’ dedi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli