Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

BAŞKAN AYDAR ODA BAŞKANLARI İLE ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN AYDAR ODA BAŞKANLARI İLE ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN AYDAR ODA BAŞKANLARI İLE ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

BASKAN AYDAR ODA BASKANLARI ILE ESNAFLARI ZIYARET ETTI

 

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, Oda Baskanlari ile esnaflari ziyaret etti. Elde edilen basarilarda esnafin ve halkin çok önemli bir katkisi oldugunu belirten Baskan Aydar, esnafin sorun ve taleplerini dinledi.

 

Baskan Aydar, Ceyhan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Baskani Ibrahim Ikidag, Manifaturacilar Odasi Baskani Mustafa Yildirim, Bakkallar ve Bayiler Oda Baskani Ahmet Tontu, Elektirik Teknisyenleri Odasi Baskani Ugur Özdemir, Kasaplar Odasi Baskani Salih Akay, Berberler Odasi Baskani Zeki Kem ile Atatürk, Kizilay ve Yaltir Caddesi’nde bulunan esnaflari ziyaret etti.

 

AYDAR, “BIRLIKTE KALICI HIZMETLER YAPACAGIZ”

 

Ekonomik krizin etkisiyle Ceyhan esnafinin zor zamanlar geçirdigini dile getiren Baskan Aydar, “Belediye olarak esnaflarimizin her zaman yanindayiz. Ekonomimizin canlanmasi yatirimlarin artmasi için çalismalarimiz devam ediyor. Ceyhan Organize Sanayi’nin hizlanmasi için alt yapi çalismalarina basladik. Sehrimizin gelecegini ilgilendiren tüm yatirimlara, sanayici ve is adamlarina gereken destegi saglamak en önemli görevimiz. STK temsilcilerimiz ile sürekli iç içeyiz. Bugün esnaf ziyaretimizde beni yalniz birakmayan Oda Baskanlarim sayin Ibrahim Ikidag, Mustafa Yildirim, Ahmet Tontu, Zeki Kem, Ugur Özdemir ve Salih Akay’a çok tesekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde Ceyhan için çalisacak, kalici hizmetler üretecek, memleketimizin gelismesine hep beraber katki sunacagiz” dedi.



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı