Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

BAŞKAN AYDAR,CEYHAN'A DERMAN OLDU

BAŞKAN AYDAR,CEYHAN

- CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI KADİR AYDAR “İSRAFA SON DEDİ”

CEYHAN’IN MILLI SERVETI HURDALIKTAN ÇIKTI

 

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, israf düzenine son vermek amaci ile kiralanan araçlari iptal ederken, hurdaliga atilan araçlari bir aylik kira bedeli karsiliginda tekrar hizmete kazandirdi. Yenilenen hizmet araçlari düzenlenen törenle tanitildi.

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, Ankara Milletvekili  Parti meclis üyesi Tekin Bingöl, Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Orhan Sümer, Ayhan Barut ve Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’in katildigi araç tanitim töreninde tüm ceyhanlilarin gözleri önünde hurdaya atilmis 22 araç  yepyeni hale getirilerek Ceyhanlilarin hizmetine sunuldu.

CEYHAN BELEDIYE BASKANI KADIR AYDAR: “CEYHAN’DA ARTIK ISRAF OLMAYACAK”

Hemserilerinin bir tek kurusunu dahi heba etmeyecegini belirten Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, “Bugün tarihi bir gün, bugün çok önemli bir gün, Ceyhan’in degisecegi, Ceyhan’in kaderinin bizlere emanet edildigi bir gün. Gördünüz israf düzenini, gördünüz is bilmez yöneticileri, gördünüz onca yilimizi heba edenleri, artik Ceyhan da israf olmayacak. Ceyhan’da Adana da sizleri düsünenler var, israfa son verenler var” dedi.

ADANA BÜYÜKSEHIR BELEDIYE BASKANI ZEYDAN KARALAR: “EL ELE VEREREK ÇOK ISLER BASARACAGIZ”

Adana’da israfin son buldugunu dile getiren Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, “Göreve gelir gelmez ne dedik, ‘Adana bir, israf sifir’ iste Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar’in yaptigini gördünüz. Bir belediye de bu kadar israf olursa Adana’yi siz düsünün. Su kuyularindan tutun, mazotlar dan, araçlardan bir ton is çikartiyoruz. Aski ve büyüksehirde ayda 4 trilyon araç kirasini iptal ettim. Sadece araçlardan Askinin gelirini arttirdik, giderini azalttik. Yumurtalik’da aritma yok, Ceyhan’da dogru düzgün çalismiyor, Karatas, Kozan, Imamoglu, Pozanti, Tekir, Saimbeyli, Tufanbeyli’de aritma  yok, Adana’nin üçte birinde su yok. Göreve geldigimde Büyüksehir belediyesine 3.2 borç beklerken 4,5 milyar borç ile karsilastim. Borç önemli degil is yapmis olabilirler. Peki bütçeye baktim, bütçe her ay 60 milyon eksik geliyor, 95 milyon gelir var, 150-160 milyon gider  var. Hiç is yapma sansiniz var mi? 15.000 bin çalisanin var kaldirmiyor ise gelmeyenleri, bankamatikcilere para vermeye devam mi edecegiz? Bize PKK’li diyenlerle devam mi edecegiz, peki ise gelip huzur bozanlara para vermeye devam mi edecegiz? Biz emekçiyi atmayiz, biz emekçi dostuyuz. Ben Büyüksehir  belediyesi bütçesini  eksiden kurtardim, artiya geçirdim. Ben 2.500.000 milyon  insana hizmet edecek biriyim bütçesini de sorgulamak zorundayim. Yilbasinda borç üreten degil artik, arti üreten bir belediye bütçesi olacak. Ceyhan çok önemli, Ceyhan’da çok çalisiyorsun diyorlar, Ceyhan gerçekten bizler için çok degerli ve çok farkli, Ceyhan artik baska bir Ceyhan olacak, eskisinden daha da güzellesecek” ifadelerini kullandi.

ADANA MILLETVEKILI ORHAN SÜMER: “CEYHAN’IN KADERI KADIR AYDAR’A EMANET”

Adana Milletvekili Orhan Sümer, “Ceyhan  halki çok sansli, Kadir Aydar gibi genç, dinamik bir baskani var. Degerli kardeslerim biz sadece laf üretmiyoruz, belediye baskanlarimizin yaptigi icraatlar ortada söylemekle de kalmiyoruz, hep yaptigimiz isi icraata döküyoruz. Bunun arkasindan ben inaniyorum ki yapilacak genel seçimde Cumhuriyet Halk Partisi iktidara gelecektir belediyelerde yaptigimiz hizmetleri tüm Türkiye’de esit adaletli bir sekilde gösterilecektir” dedi.

 

ADANA MILLETVEKILI BURHANETTIN BULUT: “TÜRKIYE KADIR AYDAR’I KONUSUYOR”

Vekil Bulut, “Sahsen biz Kadir baskandan çok memnunuz, tüm Türkiye’de konusulur halde. Bakin sosyal medyasina gecenin bir yarisi Kadir Aydar, Zeydan Baskanimin gönderdigi asfalti yola döküyor. Su an ceyhana bir baktigimizda Ceyhan’in her yeri siyah asfaltla kapli, sizler çok daha iyisini hak ediyorsunuz. Kadir Aydar sadece yollar yapmayacak, sadece belediye hizmetleri yapmayacak, kültürel faaliyetlerde de Ceyhan’i eski haline getirecek” dedi.

 

Adana Milletvekili Ayhan Barut ve Adana Milletvekili Parti Meclis Üyesi Tekin Bingöl ise Istanbul, Adana, Ankara, Ceyhan olmak üzere israfin son buldugunu belirterek Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar ve Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar’a tesekkür ettiler.

 



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli