Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Başkan Bünül'den Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Bünül

Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Muhammed İslam Bünül, Ramazan Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam Alemi ile hemşehrilerinin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

 

 

Başkan Bünül, Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiği mesajında, tüm Ceyhanlı hemşehrilerinin ve tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Başkan Bünül, mesajında şu ifadelere yer verdi; "Kıymetli hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramını gönülden tebrik ediyorum.

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Bizleri Ramazan Bayramına sağlık, afiyet içerisinde ulaştıran Rabbimize şükrediyoruz. Ramazan ayında ahirete irtihal eden hemşerilerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Dünyanın dört bir yanında, özellikle Filistin’de ve Doğu Türkistan’da zulüm altında inleyen, yokluk ve yoksulluk içinde çırpınan mazlum, mağdur kardeşlerimizin Rabbim yar ve yardımcısı olsun.

Değerli hemşerilerimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde küslerin barıştığı, umutların tazelendiği, yüreklerin heyecanla çarptığı bir bayram geçirmesini diliyorum.

Ramazan Bayramınızı bir kez daha tebrik ediyorum.

Hürmet, muhabbet ve sevgilerimle…"



Anahtar Kelimeler: Başkan Bünül' Ramazan Bayramı mesajı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 30.1 ° / 19.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı