Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

BAŞKAN ERDEM HİLAL IŞIK AŞRAK KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ ÖĞRENCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ERDEM HİLAL IŞIK AŞRAK KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ ÖĞRENCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ERDEM HİLAL IŞIK AŞRAK KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ ÖĞRENCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

BASKAN ERDEM HILAL ISIK ASRAK KRES VE GÜNDÜZ BAKIMEVI ÖGRENCILERINI ZIYARET ETTI

 

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, Hilal Isik Asrak Kres ve Gündüz Bakimevi ögrencilerini ziyaret ederek, yeni egitim-ögretim yilinda basarilar diledi.

 2020-2021 Egitim-Ögretim dönemi Ceyhan'in ilk kresi  olan Hilal Isik Asrak Kres ve Gündüz Bakimevi Ceyhan'in ögrencilerine açilmasinin ardindan, ilk ziyareti Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem  yapti. Baskan Erdem, kres de yeni egitim dönemine baslayan ögrenci ve ögretmenlere basarilar diledi. Siniflari gezerek, minik ögrencilerle sohbet ederek onlarla oyunlar oynadi. Saglik Birimi ekipleri ile istisare içerisinde bulunan Baskan Erdem gereken önlemler hakkinda bilgi verdi.

 

 

 

'Ailelerimiz Güvende Olsun Çocuklari Emin Ellerde'

 


Ceyhan Belediyesi  olarak kreslerin çocuklarin gelisiminde önemli rol oynadigini  ifade eden Baskan Erdem; 'Tam kapasite ile yeni egitim-ögretim yilina basladik. Ögrencilerimiz gün boyu çesitli etkinliklerle keyifli zamanlar  geçiriyor. Minik ögrencilerimizin heyecanlari bizleri mutlu ediyor. Çünkü onlar mutlu oldukça bizler daha çok mutlu oluyoruz. Onlarin gözlerindeki isilti bizlere yetiyor. Ceyhan için Ceyhan'in çocuklari için gece gündüz çalisarak, Ceyhan'i daha da güzel hale getirecegiz. Buna inancimiz tamdir.  Ceyhan Belediyesi olarak Ceyhan'in  kreslerinde miniklerimizi gelecege hazirliyoruz. Ailelerimiz güvende olsun, çocuklari emin ellerdedir' dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı