Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

BAŞKAN ERDEM MİNİKLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU

BAŞKAN ERDEM MİNİKLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU

BAŞKAN ERDEM MİNİKLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU

BASKAN ERDEM CUMHURIYET BAYRAMI DOLAYISIYLA HILAL ISIK ASRAK KRESININ ETKINLIGINE KATILDI

 

 Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami dolayisiyla Hilal Isik Asrak Kres ve Gündüz Bakimevini etkinligine katilarak  çocuklari sevindirdi.

 

 

Baskan Erdem minik ögrencileri ziyaret ederek onlari mutlu etti. Kres de saygi durusu ve Istiklal Marsinin okunmasinin ardindan ögrencilerin siirleri okumasiyla birlikte, Ögrenciler,  Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem'e tesekkür ettiler. Hilal Isik Asrak Kres ve Gündüz Bakimevine Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem ve Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Nas katildi.

 

'Ögrencilerimizin Mutlulugu Için Her seyi Yapariz'

 

 

Ögrencilerimizin mutlulugu için her seyi yapariz diyen Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; 'Çocuklarla tek tek sohbet ederek onlarla birlikte güzel bir gün geçirdik. Siirler okudular, çocuklarin mutluluguna ortak olmak bizleri daha çok mutlu ediyor. Bu güzel günde onlarin sevincini yüzlerinden anlayabiliyoruz. Bizler daha çok çocuklarimizin geleceklerini düsünerek Ceyhan için çalisiyoruz. Onlarin gelecegi için kreslerimizi açtik onlarin sevincine ortak olduk. 29 Ekim coskusunu, Bayraklarimizi sallayarak onlara o ani yasatmanin mutlulugunu hep birlikte yasadik. Gelecegimizin teminati olan çocuklarimizin ve tüm Türkiye'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramini kutlarim' dedi.



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli