Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

-BAŞKAN ERDEM'DEN DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE HEDİYE

-BAŞKAN ERDEM

CEGEM'DEN EĞİTİM ALARAK CEYHAN 1'İNCİSİ VE DERECE ALAN ÖĞRENCİLER BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

 

-BASKAN ERDEM'DEN DERECEYE GIREN ÖGRENCILERE HEDIYE

 

Ceyhan Belediyesi Gençlik ve Egitim Merkezi (CEGEM)'den ücretsiz egitim alarak Ceyhan 1'incisi olan ve dereceye giren ögrenciler Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdemi ziyaret etti. Baskan Erdem Ceyhan'in gururu olan basarili ögrencilere hediye takdim etti.

 

(YKS) Yüksekögretim Kurumlari Sinavi'ndan Ceyhan 1'incisi seçilen Mehmet Ali Kaçis ve önemli dereceler elde eden Baki Kün, Selinay Öcal, Ayse Arslanbas ve Medine Ortakaya, Ceyhan Belediyesi imkanlari ile ücretsiz egitim almalarini saglayan belediye baskani Hülya Erdem'e tesekkür ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Hülya Erdem; 'Onlar bizim çocuklarimiz bizim gelecegimiz Ceyhan'in gururlari olmuslardir. Ceyhan Belediyesi Gençlik ve Egitim Merkezi'mizden faydalanarak basari elde etmeleri bizleri ziyadesiyle mutlu etmistir. Onlarin bu azmi bir sonraki yil egitim alacak ögrencilere örnek olmustur. Basarilarinin devamini diliyor, Ögrencilerimizi yetistiren basarili egitmenlerimizle Ceyhan'in gelecegine katki sunmaktan onur duyuyoruz' ifadelerini kullandi.

 Belediye Baskani Hülya Erdem, derece alan ögrencilere çesitli hediyeler vererek Üniversite yolcusu ögrencileri mutlu etti.



  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli