Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

BAŞKAN FİLİK;BAYRAMLAR YÜCE MİLLETİMİZİN KARDEŞLİK HUKUKUNUN PEKİŞTİĞİ GÜNLERDİR.

BAŞKAN FİLİK;BAYRAMLAR YÜCE MİLLETİMİZİN KARDEŞLİK HUKUKUNUN PEKİŞTİĞİ GÜNLERDİR.

TÜRKEŞ FİLİK; BAYRAMLAR YÜCE MİLLETİMİZİN KARDEŞLİK HUKUKUNUN PEKİŞTİĞİ GÜNLERDİR.

TÜRKES FILIK; BAYRAMLAR YÜCE MILLETIMIZIN KARDESLIK HUKUKUNUN PEKISTIGI GÜNLERDIR.

Yumurtalik Belediye Baskani Türkes Filik Ramazan Bayrami nedeniyle yayinladigi mesajda;

Kardeslik hukukumuzun pekistigi bir bayrama daha kavusmanin mutlulugunu ve huzurunu yasiyoruz. Bizleri Mübarek Ramazan Bayramina kavusturan Yüce Rabbime sükürler olsun.

Bayramlar küskünlerin baristigi, kardeslik ortaminin tesis edildigi, fitre vasitasiyla yardimlasma duygularinin arttigi nadir günlerdendir. Ümidim odur ki bu duygularin sadece bayramlarla sinirlandirilmayarak tüm yila hatta bir ömre sigdirilmasidir.

Tüm dünyayi etkisi altina alan salgin nedeniyle yasadigimiz zor günleri birlik, beraberlik ve sabirla geçirmekteyiz. Hepimiz bayramda sevdiklerimizle bir arada olmak, bayram nesesini hep birlikte yasamak istiyoruz. Ancak tehlike henüz sona ermis degil. Bu nedenle bayramimizi evlerimizde kutlayacagiz. Yüce Allah'tan niyaz ediyorum ki bu zor zamanlarin ardindan güzel günlerin gelecegine ve yine yan yana kutladigimiz bayramlara kavusacagimiza can-i gönülden inaniyorum.

Gerek ekonomik, gerek askeri, gerekse sosyal yönden daha da gelismis bir Türkiye'de nice bayramlara kavusmak ümidiyle; bizlerin, huzurlu bir bayram geçirmemiz için, evlerinden, ailelerinden uzakta görevi basinda olan güvenlik güçlerimiz ile vatan için canlarini feda eden aziz sehitlerimizin aileleri basta olmak üzere milletimizin bayramini kutluyorum.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli