Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

BAŞKAN HÜLYA ERDEM KATLEDİLEN SERAP'IN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN HÜLYA ERDEM KATLEDİLEN SERAP

 Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, 26 yasinda öldürülen Serap'in ailesini taziye evinde ziyaret ederek acilarini paylasti.

 Dün Ceyhan'da yasanan üzücü bir olayda baba ocaginda, ayrilik asamasinda oldugu esi tarafindan biçaklanarak hayatini kaybeden 2 çocuk annesi Serap'in taziye evine Adana Il Kadin Kollari Baskani Oya Tekin, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Asli Cirit ve Ceyhan Belediyesi Birim Amirleri ile beraber giden Baskan Hülya Erdem Serap'in annesi Nuran ve Babasi Mahmut Kayadan ile uzun uzun sohbet ederek yasanan elim olaydan dolayi üzüntü yasadiklarini belirterek metanet diledi.

 

 

Baskan Hülya Erdem; 'Kadina Siddet, Insanliga Ihanettir'

 

Konuyla ilgili açiklama yapan Baskan Hülya Erdem; 'Türkiye genelinde gün geçtikçe artan kadina karsi siddet ve cinayet olaylarinin durdurulmasi gerektigini ifade etmek istiyorum. Kadin cinayetleri maalesef ki Ceyhan'da da yasaniyor. Kadinlarimiza karsi uygulanan siddet olaylarina bir an önce dur diyebilmek için bütün kadinlar birlik olmaliyiz. Kadinlarimizin siddete maruz kalmalarini, hayattan koparilmalarini istemiyoruz. Gencecik 2 çocuk annesi Serap'imizi  kaybetmenin üzüntüsünü ve acisini içimizde hissediyoruz. Tek temennimiz bu acilarin tekrardan yasanmamasi  ve  Kadinlarimiz için Istanbul Sözlesmesinin yürürlükte kalmasini bir kez daha vurguluyor, acili ailesine ve sevenlerine bassagligi diliyorum. Mekani Cennet olsun' ifadelerini kullandi.

 



Anahtar Kelimeler:
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli