Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

BAŞKAN HÜLYA ERDEM'DEN MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR

BAŞKAN HÜLYA ERDEM

BAŞKAN HÜLYA ERDEM'DEN MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR

BASKAN HÜLYA ERDEM'DEN MECLIS ÜYELERINE TESEKKÜR

 

Ceyhan'in seçilmis belediye baskani Kadir Aydar'in mazbatasinin iptal edilmesinin ardindan 5 Nisan 2020 Pazar günü yapilan meclis seçiminde baskanliga getirilen Hülya Erdem tüm meclis üyelerine tesekkür mesaji yayinladi.

 

2019 yerel seçimlerinden bu yana Ceyhan’da 20 yildir yapilmamis hizmetleri yaparak Ceyhan halkinin gönlünde taht kuran, 7’den 70’e herkesin sevgisini kazanan ve yaptigi hizmetlerle Ceyhan’in makûs tarihini degistiren seçilmis Baskan Kadir Aydar’in ardindan Millet Ittifaki’nin ortak adayi olarak seçimi kazanan Hülya Erdem mesajinda birlik, beraberlik ve hosgörüye yer verdi.

 

“Biz Biriz ve Beraberiz”

 

Ceyhan Belediye Baskanligina getirilen Hülya Erdem; ' Beni bu göreve layik gören ve adayligim konusunda bana destek veren Millet Ittifaki'nin tüm meclis üyelerine sonsuz tesekkür ediyorum. Millet Ittifaki’nin degerli üyeleri sadece adaylik sürecinde degil seçim sürecinde de dimdik arkamda durmuslardir. Bu da gösteriyor ki dün oldugu gibi bugün de Millet Ittifaki onurlu bir durus sergilemis ve baskilara boyun egmemistir. Bundan dolayi tüm Millet Ittifaki meclis üyelerine tekrar tesekkür ederim.  Tüm hemserilerimin bilmesini isterim ki bizler biriz ve beraberiz.  Ceyhan'in gelecegi için güç birligimiz devam edecek' dedi.



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli