Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

BAŞKAN KOCAİSPİR İŞİ SIKI TUTUYOR

BAŞKAN KOCAİSPİR İŞİ SIKI TUTUYOR

YÜREĞİR'İN KALKINMASI İÇİN ANKARA MESAİSİ

BASKAN KOCAISPIR ISI SIKI TUTUYOR

 Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ilçenin her alanda kalkinmasi için hem Adana'da hem de Ankara'da yogun çaba harciyor. Ankara'da Çevre ve Sehircilik Bakanligi Alt Yapi Kentsel Dönüsüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen ve Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun'u ziyaret eden Baskan Kocaispir kentsel dönüsüm çalismalarini yakindan takip etti. Baskan Kocaispir ayrica Adana Ziraat Odasi Baskanlari ile birlikte AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Adana Milletvekili Jülide Sarieroglu baskanliginda yapilan istisare toplantisina katildi.

 

2019 yilinin son günlerinde Adana'da yasanan sel felaketinin ardindan Adana'da incelemelerde bulunan Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum felaketten en çok etkilenen Yüregir için ilçede 4 ayri mahallede kentsel dönüsüm müjdesi vermis daha sonra da Çevre ve Sehircilik Bakanligi Alt Yapi Kentsel Dönüsüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen'i detayli inceleme yapmak için Yüregir'e göndermisti. Baskan Kocaispir ile kentsel dönüsüm yapilacak olan mahallelerde incelemelerde bulunan Vedad Gürgen ise hazirlanan dosya ile Ankara'ya döndü. Yüregir'in kalkinmasi için hem Adana'da hem Ankara'da yogun çaba harcayan Baskan Kocaispir Ankara'da Adana Milletvekilleri Sükrü Erdinç ve Ahmet Zenbilci ile birlikte Çevre ve Sehircilik Bakanligi Alt Yapi Kentsel Dönüsüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen'i ziyaret ederek kentsel dönüsüm çalismalarini yakindan takip etti.

 

Yüregir'in ve Adana'nin kalkinmasi için hükümetimizle siki bir diyalog halinde olacagiz diyen Baskan Kocaispir ''Öncelikli olarak Yüregir ilçemizde 19 Mayis, PTT Evleri, Sinanpasa ve Sehit Erkut Akbay Mahallelerinde bakanligimizin karari dogrultusunda yapilacak olan 2 bin konutluk kentsel dönüsüm projelerinin takipçisi oluyoruz. Kentsel dönüsümle ilgili olarak yogun bir çalisma baslatmis bulunmaktayiz. ' diye konustu. Ankara'da temaslarini sürdüren Baskan Kocaispir daha sonra Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun'u da ziyaret etti.

 

Adana milletvekilleri ve Adana Ziraat Odasi Baskanlari ile birlikte AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Adana Milletvekili Jülide Sarierogu baskanliginda Ankara'da yapilan istisare toplantisina da katilan Baskan Kocaispir, Adana'daki tarimsal çalismalar hakkinda görüs alisverisinde bulundu.

 

Toplanti ile ilgili konusan Baskan Kocaispir ''Yüregir dünyadaki 3 önemli ovadan birine sahip. Türkiye'nin tarim ürünlerinin bir çogu bölgemizde yetisiyor. Genel Baskan Yardimcimiz Sayin Jülide Sarieroglu ile Adana Milletvekillerimiz ve Adana'daki Ziraat Odasi baskanlari ile bir araya gelip görüs alisverisinde bulundular. Faydali bir görüsme oldu.'' dedi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli