Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Başkan Kocaispir Sahaya Hızlı İndi...

Başkan Kocaispir Sahaya Hızlı İndi...

Başkan Kocaispir Sahaya Hızlı İndi...

DEVAM EDEN ÇALISMALARI DENETLEDI

Korona virüsü yenerek sagligina kavusan Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, ilçede devam eden çalismalari yerinde inceledi. ‘Adana Adalet Sarayi’ önünde ve Atakent Mahallesinde çalismalari denetleyen Baskan Kocaispir yetkililerden bilgi aldi.
Covid -19 salginina yakalanarak bir süredir evinde karantinada bulunan Baskan Kocaispir karantina süresinin tamamlanmasiyla birlikte sahaya indi. Sagligina tekrar kavusan Baskan Kocaispir, ilçede devam eden çalismalari yerinde inceledi.


Yüregir sinirlari içerisinde yapimi tamamlanan ve açilisa hazirlanan yeni ‘Adana Adalet Sarayi’ önünde devam eden çalismalarla ilgili ekiplerden bilgi alan Baskan Kocaispir, Adana Adalet Sarayi etrafinda yapilan sokak sagliklastirma, peyzaj düzenlemesi ve aydinlatma çalismalarini denetledi.

 

Daha sonra Atakent Mahallesi’ne geçen Baskan Kocaispir, mahalle sakinlerinin ulasimini kolaylastirmak için Kulak Kent Sitesi ile Süleyman Özcan Ortaokulu arasinda yeni açilarak zemin hazirligi yapilan sokakta incelemelerde bulundu.
Yeni sokagin mahalle sakinlerine hayirli olmasini dileyen Baskan Kocaispir, “Ekiplerimiz burada güzel bir çalisma yapiyor. Yürüyüs yolu, bisiklet yolu ve muhtesem bir peyzaj çalismasi ile sokak sagliklastirma çalismamizi tamamlayarak çok yakinda mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacagiz.” dedi.

 



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı