Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

BAŞKAN KOCAİSPİR: ''ULU ÇINARLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ''

BAŞKAN KOCAİSPİR:

BAŞKAN KOCAİSPİR: ''ULU ÇINARLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ''

BASKAN KOCAISPIR: ''ULU ÇINARLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ''

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, 1 Ekim Dünya Yaslilar Günü dolayisiyla huzurevini ziyaret etti. Huzurevinde kalan vatandaslarla sohbet edip gül dagitan Baskan Kocaispir ''Her zaman sevgiyi ve saygiyi hak eden büyüklerimize saglikli ve uzun ömürler diliyorum. Yaslilarimiz bizim ulu çinarlarimizdir. Hayati onlar için daha kolay ve yasanilir kilmaliyiz.'' dedi.

 

Her insan için degisik anlam ifade eden yasliligin, hayatin çok özel bir dönemi oldugunu belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ''Yaslilarimiz dün ile bugün arasinda köprü kuran, kültürümüzü ve degerlerimizi yarinlara tasimamizi saglayan ve her zaman tecrübelerinden faydalandigimiz en degerli varliklarimizdir.'' diyerek yaslilarimizin her zaman korunup kollanmasi gerektigini belirtti.

 

Yasli vatandaslara ve ailelerine destek olmak amaciyla 'Evde Bakim Hizmetleri' birimini aktif bir sekilde çalistirdiklarini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ''Yüregir'de yasayan yasli vatandaslarimizi evlerinde ziyaret edip hastane ulasimi, tiras hizmetleri veriyor, ihtiyaci olan vatandaslarimizin as evinden faydalanmasini sagliyoruz. Yasli vatandasimiza destek olup hayatlarini kolaylastirmaya çalisiyoruz.'' seklinde konustu.

 

Büyüklerimizin sadece özel gün ve haftalarda degil, yilin her gününde yanlarinda oldugumuzu hissettirmeliyiz diyen Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir 'Bu vesileyle tecrübelerinden, birikimlerinden istifade ettigimiz, en verimli çaglarini ülkesine ve milletine hizmetle geçirmis bütün degerli büyüklerimizin Yaslilar Haftasi'ni kutluyor, kendilerine saglikli, mutlu ve uzun ömürler diliyorum.' dedi



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli