Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

BAŞKAN KOCAİSPİR: 'YENİ DÖNEMDE BAŞARILAR DİLİYORUM'

BAŞKAN KOCAİSPİR:

BAŞKAN KOCAİSPİR: 'YENİ DÖNEMDE BAŞARILAR DİLİYORUM'

INCIRLIK CUMHURIYET MAHALLESI OKUL YOLU ASFALTLANDI

2019/2020 Egitim-Ögretim yilinin 2. döneminde ögrencilere basarilar dileyen Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir Incirlik Cumhuriyet Mahallesi Bayram Karalar Ilkögretim Okulu'na giden yollarin asfaltlandigi müjdesini verdi. Cumhuriyet Mahalle Muhtari Izzet Altan Ay ve mahalle sakinleri Baskan Kocaispir'e tesekkür ettiler.

Incirlik Cumhuriyet Mahallesi'nin tarim alanlarinin oldugu bölgeye sonradan kuruldugunu, bu nedenle okul ile mahalle arasinda kopukluk oldugunu belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ''Bu uzun zamandir devam eden bir sorundu. Çocuklarimiz okullarina ulasmakta zorluk çekiyorlardi. Göreve basladigimiz ilk hafta sorunu yerinde gördük ve çözümü için girisimlerde bulunduk. Mahalle muhtarimiz ve vatandaslarimizla isbirligi halinde kisa sürede okula giden yollari çocuklarimizin daha rahat gidip gelecekleri hale getirdik. Çocuklarimiz artik gönül rahatligi ile okullarina gidip gelebilecekler. Çamurdan ve tozdan kurtuldular. Bu yolun yapilmasinda emegi geçen ekiplerimize, muhtarimiza ve yol yapilmasina riza gösteren mülk sahiplerine tesekkür ediyorum.'' dedi.

'Halka hizmet, Hakk'a hizmet' düsturu ile her zaman halkimizin hizmetinde olmaya devam edecegiz diyen Baskan Kocaispir 'Gelecegimizin teminati çocuklarimiza ne yapsak azdir. Yavrularimizin gözündeki bu sevinç her seye deger. Biliyorsunuz biz egitime büyük önem veriyoruz. Bu anlamda 'Egitime Dokun' projemizle ilçemizdeki bütün okullarimiza destek olduk ve olmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar 3 bin ögrencimize egitim seti dagittik. Bunu bir ibadet askiyla yapiyoruz. 2019/2020 Egitim-Ögretim yilinin 2. dönemi basliyor. Bu vesile ile yariyil tatilinin ardindan tüm egitim neferlerine, ögrenci ve velilerimize huzurlu ve basarili bir dönem diliyorum.' sekline konustu.

Incirlik Cumhuriyet Mahalle Muhtari Izzet Altan Ay ise Baskan Kocaispir'in seçildigi ilk günden bu yana sorunun takipçisi oldugunu belirterek ''Baskanimiz seçimden bir hafta sonra mahallemize gelerek sorunu yerinde inceledi. Vatandaslarimizla da görüserek çocuklarimizin sorununu çözdügü için kendilerine çok tesekkür ediyorum.'' diyerek Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ve ekibine tesekkür etti



  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.3 ° / 19.6 ° Güneşli