Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

BAŞKAN KOCAİSPİR: ''ZOR GÜNLERİNİZDE YANINIZDAYIZ''

BAŞKAN KOCAİSPİR:

BAŞKAN KOCAİSPİR: ''ZOR GÜNLERİNİZDE YANINIZDAYIZ''

BASKAN KOCAISPIR: ''ZOR GÜNLERINIZDE YANINIZDAYIZ''

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, saglik veya baska nedenlerden dolayi evinden çikamayan yasli ve engelli bireylerin yasamlarini kolaylastirmak için özel ekipler olusturdu. Görevlendirilen erkek ve bayan kuaförler talepler ve çalisma programi dogrultusunda Yüregir’in degisik mahallelerine giderek ücretsiz hasta ve engelli vatandaslari tras ediyor. Evinden çikmayan yasli ve kimsesiz vatandaslar ise Yüregir Belediyesi tarafindan araçlarla evinden alinarak hastanede tedavileri tamamlanip tekrar evlerine birakiliyor. Tekerlekli sandalyeye ihtiyaci olan ailelere yardimci olunuyor. Yeni olusturulacak ayri bir ekip ise ev temizligini yapamayan vatandaslara ev temizliginde yardimci olacak. Engellilerimiz ve yaslilarimiz toplumumuzun en önemli parçalaridir diyen Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ''Bütün amacimiz Yüregir'de yasayan herkesin hayatini kolaylastirmaktir.'' dedi.

 

Yasli, engelli ve yardima muhtaç ailelere her zaman destek olacaklarini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ''Birçok engelli vatandasimiz evinden disari çikamiyor veya kendilerine yardimci olacak kimseleri olmayabiliyor. Bu vatandaslarimiza yönelik olarak bayan ve erkek olmak üzere kuaför görevlendiriyoruz. Görevlendirdigimiz arkadaslarimiz vatandaslarimizin evlerine giderek onlara kisisel bakimlarinda yardimci oluyorlar.

 

Bunun yani sira engelli ve hasta vatandaslarimiz özel dizayn edilen araçlarimizla evlerinden alinip tedavileri tamamlandiktan sonra tekrar evlerine birakiliyorlar. Hayati onlar için daha kolay ve yasanilir kilmaliyiz. Engelli ve yaslisina sahip çikan toplumlar gelismis toplumlardir. Hükümetimizin de bu yönde çok güzel çalismalari var. Bu dönemde engellilerimiz daha rahat bir yasantiya kavustular. Sunulan maddi imkânlarla engelli ve yaslilara bakan vatandaslarimiz da ekonomik olarak rahatladilar. Artik hastalarina daha özenli bakiyorlar. Yüregir Belediyesi olarak vatandaslarimizin zor günlerinde her zaman yanlarinda olacagimizin bilinmesini istiyoruz.' seklinde konustu.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli