Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

BAŞKAN KOCAİSPİR'DEN ÖĞRENCİLERE ÇANTA SÜPRİZİ

BAŞKAN KOCAİSPİR

''YÜREĞİR'DE EĞİTİM SEFERBERLİĞİ BAŞLADI''

 

BASKAN KOCAISPIR'DEN ÖGRENCILERE ÇANTA SÜPRIZI

''YÜREGIR'DE EGITIM SEFERBERLIGI BASLADI''

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, egitime destek olmak amaciyla 2019-2020 egitim ögretim yilinin ilk günü birinci sinifa baslayacak 7 bin 500 ögrenciye içerisinde kalemlik, kursun kalem, kirmizi kalem, silgi ve açacak olan çanta dagitti. Sehit Ali Gaffar Okkan Ilkokulu'nda çanta dagitim törenine katilan Baskan Kocaispir ''Yüregir'de egitim seferberligi basladi.'' dedi.

'Çantalar Sirtlara, Adimlar Okula' sloganiyla 7 bin 500 ögrenciye hediyelerini okul baslar baslamaz ulastirmanin sevincini yasadiklarini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ''Yeni bir egitim ögretim dönemine basliyoruz. Tüm Türkiye'de milyonlarca çocugumuz bugün ders basi yaptilar. Yüregir'de yeni okula baslayacak olan çocuklarimiza sürpriz yaparak çanta dagittik. Çocuklarimiz için ne yapsak azdir.'' seklinde konustu. Yüregir Ilçe Milli Egitim Müdürü Murat Çelik ve okul müdürü Mehmet Kuttan'in da hazir bulundugu dagitimda ögrenciler Baskan Kocaispir'e çiçek takdim ettiler.

Yüregir Belediyesi Kültürevlerinde egitime destek kurslari ile çocuklara her zaman destek olduklarini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ''Yüregir'de egitim seferberligi baslattik. Çocuklarimiz kültürevlerimizde aldiklari egitimle çok güzel okullara yerlestiler. Çocuklarimizin hayata en iyi sekilde hazirlanmasi için onlara destek oluyoruz.

Gelecegimizin teminati olan gençlerimizi ve çocuklarimizi en güzel sekilde hayata hazirlamaliyiz. Milletlerin gelecegi gençlige ve gençligin egitimine baglidir. Yeni egitim ögretim yilinda egitime destegimiz artarak devam edecektir. Çocuklarimiza sahip çikmaya, destek olmaya devam edecegiz. 2019-2020 Egitim ögretim yilinin ögrencilerimize ögretmenlerimize ve ailelerimize hayirli olmasini diliyorum.'' seklinde konustu.



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu