Adana’nin merkez ilçesi Sariçam’da halkin sorunlarina çözüm odakli etkin hizmetleriyle dikkat çeken Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, tarlalarda  çiftçilerin isini kolaylastiran çalismalarla da halkin gözdesi oldu.

HASAT BAYRAMI SEVINCINI PAYLASTILAR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Il Baskani Bünyamin Avci ve Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, Sariçam ilçesinde devam eden bugday hasadina birlikte katildilar. Hem ekim-dikim öncesinde hem de hasat öncesinde tarlalarin kapali yollarini açarak üreticilerin duasini alan Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci’yla beraber çiftçilerin hasat sevincini paylasip, ‘Hayirli bol kazançlar’ dileginde bulundular. Avci ve Uludag; Cerenli, Kasobasi gibi bazi köyleri de ziyaret edip vatandaslarla bulustular, iletilen sorunlari ve memnuniyetleri dinlediler.

 

AVCI :BELEDIYENIZE, BASKANINIZA SAHIP ÇIKIN


MHP Il Baskani Bünyamin Avci “Genel Baskanimiz kiymetli hemsehrimiz Sayin Devlet Bahçeli Beyefendi’nin liderliginde partimizin uhdesinde yerel yönetimlerimiz, milliyetçi üretken belediyecilik ilkesiyle sizler için çalismaktadir. Adil, dürüst, çaliskan, seffeflik ilkesini temsil eden MHP'li belediyeler mazeret degil hizmet üretir. Sariçam'da da 'Çiftçiden bana ne, tarim benim isim degil' demeyen bir anlayisla çalisan bir belediyeniz var. Bu belediye sizin belediyeniz, belediyenize, baskaniniza sahip çikin.' seklinde konustu.

 

ULUDAG : SEHIR-KIRSAL AYRIMI YAPMIYORUZ

Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag ise, “Göreve geldigimizden bu yana 6 yildir siz degerli vatandaslarimiz için tüm imkânlarimizi seferber ettik. Halka hizmeti Hakk’a hizmet anlayisiyla çalisiyoruz ve sehir-kirsal ayrimi yapmiyoruz. Sariçam’in her metrekaresinde iz birakmak istiyoruz. Bize göstermis oldugunuz bu sevgi, dualariniz bizi asla simartmiyor; aksine daha çok çalismaya sevk ediyor. Hedefimiz; kalkinmis, refah seviyesi yükselen, huzurlu, her bakimdan cazibe merkezine dönüsen bir Sariçam. Bunu sizlerle, sizin verdiginiz kiymetli desteklerinizle birlikte basaracagiz.' dedi.