Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Belediye Başkanları Yüreğir’de Buluştu!

Belediye Başkanları Yüreğir’de Buluştu!

Adana Valisi Süleyman Elban’ın öncülüğünde her ay bir ilçede gerçekleştirilen belediye başkanları toplantısına bu ay Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ev sahipliği yaptı.

Adana’da Vali Süleyman Elban öncülügünde her ay bir ilçede gerçeklestirilen belediye baskanlari toplantisi bu ay Yüregir’de yapildi.

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, Bekir Fevzi Yildirim Sivil Toplum Merkezinde gerçeklestirilen toplanti öncesi misafirlerini kapida karsiladi.

 

Toplantiya Vali Süleyman Elban, Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, Tufanbeyli Belediye Baskani Remzi Ergü, Aladag Belediye Baskani Mustafa Akgedik, Pozanti Belediye Baskani Mustafa Çay, Karaisali Belediye Baskani Saadettin Aslan, Karatas Belediye Baskani Necip Topuz, Yumurtalik Belediye Baskani Türkes Filik, Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, Imamoglu Belediye Baskani Kasim Karaköse ve Saimbeyli Belediye Baskani Mustafa Sahin Gökçe katildi.

 

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zaydan Karalar’in Ankara’da olmasi nedeniyle, Kozan Belediye Baskani Kazim Özgan ve Feke Belediye Baskani Ahmet Sel’in de mazeret bildirerek katilamadiklari toplantida, Adana’da devam eden projeler ve yapilmasi planlanan yatirimlar görüsüldü. Baskan Kocaispir, toplantinin ardindan Vali Elban ve belediye baskanlarina kültürevlerinde el emegi göz nuru hazirlanan tablo hediye etti.



  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli