Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Büyükşehirden sağlık çalışanlarına hijyen kiti

Büyükşehirden sağlık çalışanlarına hijyen kiti

Acil servis çalışanları için eldiven, maske, bone, gömlek ve dezenfektan…

Büyüksehirden saglik çalisanlarina hijyen kiti

 Baskan Zeydan Karalar, “Saglik çalisanlarimiz koronavirüsle savasta ön cephede…”

Adana Büyüksehir Belediyesi, koronavirüsle mücadeleye bütün olanaklariyla devam ediyor. Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’in hassasiyeti ve talimatlari dogrultusunda; dezenfekte, bilgilendirme, koronavirüsle mücadelede kullanilan hijyen-koruma malzemelerinin dagitimi, üretimi, ihtiyaç sahiplerine alisveris destegi ve erzak yardimi da dahil, salgin hastalikla ilgili yapilmasi gereken ne varsa hayata geçirmek için yogun ugras veren Adana Büyüksehir Belediyesi, saglik çalisanlarini da unutmadi.

ACIL SERVISLERDE GÖREV YAPAN PERSONEL IÇIN

Saglik çalisanlari için, içinde bone, maske, eldiven, gömlek ve dezenfektan bulunan saglik ve hijyen kiti hazirlayan Adana Büyüksehir Belediyesi, öncelikle hastanelerin acil servislerinde görev yapan personele dagitim gerçeklestirdi.

CAN SIPERANE ÇALISAN SAGLIK ÇALISANLARINA DESTEK

Koronavirüse karsi savasta en çok risk üstlenen ve cansiperane çaba gösteren saglik çalisanlarina, bu fedakarliklarinda destek vermek istediklerini belirten Baskan Zeydan Karalar, “Toplumumuzun her kesimi virüsün yayilmasini önlemek için çaba gösteriyor ama saglik çalisanlari bu isin ön cephesinde savasiyor. Saglik sektöründe görev yapan doktorlarimiz, hocalarimiz, saglik çalisanlarimiz olaganüstü çaba gösteriyor. Onlari çok önemsiyoruz ve yanlarinda olmak istiyoruz. Bu nedenle bir günlük kullanilan koruma kiti dagitimi yapmak istedik. Saglik camiasinda çalisan herkesin emegine, yüregine saglik” dedi.



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı