Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

ÇALIŞANLARINDAN BAŞKAN ULUDAĞ'A SÜRPRİZ

ÇALIŞANLARINDAN BAŞKAN ULUDAĞ

Sarıçam Belediyesi çalışanları, doğum gününde Başkan Bilal Uludağ’a sürpriz yaparak doğum günü kutlaması düzenledi. Kendisine yapılan sürpriz karşısında bir hayli duygulanan Başkan Uludağ, yeni yaşını çalışanları ile birli

ÇALISANLARINDAN BASKAN ULUDAG'A SÜRPRIZ

Sariçam Belediyesi çalisanlari, dogum gününde Baskan Bilal Uludag’a sürpriz yaparak dogum günü kutlamasi düzenledi. Kendisine yapilan sürpriz karsisinda bir hayli duygulanan Baskan Uludag, yeni yasini çalisanlari ile birlikte kutlamaktan dolayi mutlu oldugunu dile getirdi.

Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, baskan yardimcilari, birim müdürleri ile birlikte Subat ayinin son toplantisini gerçeklestirdi. Toplanti sonrasi çalisanlar tarafindan Baskan Uludag’a dogum günü sürprizi yapildi.

Kendisi için hazirlanan dogum günü pastasini kesen Baskan Uludag yeni yas gününde, çalisanlari tarafindan kendisine yapilan sürpriz karsisinda mutluluk duydugunu kaydetti.

Sariçam Belediyesi olarak tüm mesai arkadaslarinin profesyonel hizmet anlayisiyla hizmet ürettiklerini belirten Baskan Bilal Uludag “ Belediyemiz bünyesinde her bir çalisanimiz özverili bir sekilde hizmetin en iyisini yapmaya gayret gösteriyor. Birlikte emek harcadigimiz bu çati altinda; huzur, sevgi ve saygi içinde sizlerle birlikte olmaktan dolayi çok mutluyum. Bugün bir kez daha bizlerin nasil büyük bir aile oldugunu gösterdiniz. Her ne kadar ömrümüzden geçip giden yillar bizlerden bir seyler götürse de kurulan dostluk ve arkadasliklar hayatimizi güzel kiliyor. Dogum günümü kutlayan herkese çok tesekkür ediyor, hep birlikte nice saglik, mutluluk ve basari dolu yillar diliyorum.” diye konustu.



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli