Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

-ÇAMLIYOL İNÖNÜ BULVARI ASFALT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

-ÇAMLIYOL İNÖNÜ BULVARI ASFALT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

-ÇAMLIYOL İNÖNÜ BULVARI ASFALT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

20 YILLIK ÇAMLIYOL ÇILESI SON BULDU

 

 

 

 

Ceyhan’in ana arterlerinden biri olan Çamliyol Inönü Bulvari asfalt çalismalari tamamlandi.  Alt yapi çalismalari biten bulvarin D400 karayoluna kadar tamami asfaltlandi.

  Inönü Bulvari’nin bozuk yollari 20 yildir Ceyhan halki için bir çile haline gelmisti. Büyük bir bölümü 20 gün içinde tamamlanan asfalt çalismalari elektrik, su ve telefon hatlarini kapsayan alt yapi çalismalarinin tamamlanmasi için bekletiliyordu. Inönü Bulvari’nin Ibrahim Mete Bulvari’ndan D400 karayoluna kadar olan kismin da alt yapi çalismalarinin ardindan son asama olan asfalt çalismasi da tamamlandi. Adana Büyüksehir Belediyesi ve Ceyhan Belediyesi ekiplerinin 3 vardiya halinde çalistigi yol çalismasinin beklenilenden kisa bir süre içinde tamamlandi.

 

 

Ceyhan’in Çehresi Degisti

 

 Tamamlanan asfalt çalismalari hakkinda bilgi veren Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar; “ Ceyhan’da yasayan herkes bilir ki Çamliyol Inönü Bulvari Ceyhan’in göz bebegidir, can damaridir. Ceyhan’in can damari 20 yildir köstebek yuvasi gibi delik desikti. Yollarda olusan çukurlar nedeniyle vatandasimizin araçlari sanayiden çikamiyordu. Kaldirimlarimiz yürünecek halde degildi. Biz göreve gelir gelmez Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Zeydan Karalar’in destegi ile Inönü Bulvari’nin büyük bir bölümünü 7 gün 24 saat gece gündüz çalisarak 20 gün içinde tamamladik. Ancak Ibrahim Mete Bulvari’ndan D400 karayoluna kadar olan kisimda TEDAS, ASKI ve PTT gibi diger kurumlarimizin alt yapi çalismalarini tamamlamasi gerekiyordu ki bugün döktügümüz asfalti yarin tekrar kazmak zorunda kalmayalim. Bu gün itibari ile kalan kisminda da asfalt çalismalarini tamamladik, yol çizgileri çekildi.  Büyüksehir Belediyesi ekipleriyle birlikte 3 vardiya halinde çalisan ekiplerimiz beklenenden daha kisa sürede asfalt çalismalarini tamamladi. Çamliyol’un yeni hali Ceyhanimiza hayirli olsun.   ” ifadelerini kullandi.

 



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı