Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Ceyhan’da esnaf odalarına yeni hizmet binası

Ceyhan’da esnaf odalarına yeni hizmet binası

Ceyhan Esnaf Odaları yeni hizmet binası kısa zamanda hizmete başlayacak

Ceyhan Esnaf Odalari yeni hizmet binasi kisa zamanda hizmete baslayacak

AK Parti Sözcüsü ve Genel Baskan Yardimcisi Sayin Ömer Çelik’in destekleriyle Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi (Adana ESOB) Baskani Niyazi Göger tarafindan Ceyhan’a kazandirilan esnaf odalari yeni hizmet binasinda tadilat çalismalari tamamlandi. Adana ESOB Baskani Niyazi Göger, kisa zamanda hizmet vermeye baslayacak olan Ceyhan Esnaf Odalari binasinin açilisini, AK Parti Sözcüsü ve Genel Baskan Yardimcisi Sayin Ömer Çelik’in katilimlariyla yapacaklarini dile getirdi.

Adana ESOB Baskani Niyazi Göger, Ceyhan’da faaliyet yürüten esnaf ve sanatkarlara yönelik önemli bir projenin altina imza atti. Baskan Niyazi Göger, göreve geldikten kisa bir süre sonra Ceyhan’da farkli adreslerde üyelerine hizmet veren esnaf odalarini ayni binada toplamak için harekete geçti.

AK Parti Sözcüsü ve Genel Baskan Yardimcisi Sayin Ömer Çelik’le görüsen Baskan Niyazi Göger, mülkiyeti Milli Emlak’a ait, atil haldeki eski ilçe emniyet binasinin Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi’ne tahsisi konusunda destek istedi. Bakan Ömer Çelik’in destekleri neticesinde Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi’ne tahsisi yapilan binada vakit kaybetmeden insaat çalismalarina baslandi.

Tadilat çalismalari tamamlanarak hizmete hazir hale getirilen Ceyhan Esnaf Odalari yeni binasinda incelemelerde bulunan Adana ESOB Baskani Niyazi Göger, yeni hizmet binasinin en kisa zamanda esnaf ve sanatkarlarimiza hizmet vermeye baslayacagini kaydetti.

SN. ÖMER ÇELIK’IN DESTEGI BÜYÜK

Tahsis konusunda en büyük destegi AK Parti Sözcüsü ve Genel Baskan Yardimcisi Sayin Ömer Çelik’in verdiginin altini çizen Baskan Niyazi Göger, “Ceyhan’daki esnaf odalarimizin farkli adreslerde hizmet vermesi hem yöneticilerimiz hem de esnaf ve sanatkarlarimiz için önemli bir sorun teskil ediyordu. Bakanimiz, Genel Baskan Yardimcimiz Sayin Ömer Çelik beyefendiden atil vaziyetteki eski ilçe emniyet binasinin Birligimize tahsis edilmesi talebimizi ileterek destek istedik. Sag olsunlar kendileri de talebimizi makul bularak gerekli destegi verdiler. Tahsisin yapilmasinin ardindan baslattigimiz tadilat çalismalarini tamamladik ve binayi hizmete hazir hale getirdik” dedi.

Esnaf Odalari binasinin hizmete baslamasiyla Ceyhan’in önemli bir eksigini giderecegine isaret eden Baskan Niyazi Göger, “Bakanimiz Sayin Ömer Çelik’in destekleri sayesinde Ceyhan’a kalici bir eser, esnaf ve sanatkarlarimiza ise çagdas bir hizmet binasi kazandirmak bizlere nasip oldu. Bakanimiza esnaf ve sanatkarlarimiz adina tesekkürlerimi sunuyorum. Kisa zaman içerisinde hizmet vermeye baslayacak Ceyhan Esnaf Odalarimizin açilisini da insallah yakin zamanda Bakanimiz Sayin Ömer Çelik, Adana Valimiz, milletvekillerimiz, emniyet müdürümüz. Belediye baskanlarimiz ve esnaflarimizin katilimiyla yapmayi planliyoruz” ifadelerini kullandi.

 



  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı