Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Ceyhan'daki cinayete 3 tutuklama

Ceyhan

Adana'nın Ceyhan ilçesinde 25 yaşındaki Yılmaz Kımızoğlu'nun evinde öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 17 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Adana'nin Ceyhan ilçesinde 25 yasindaki Yilmaz Kimizoglu'nun evinde öldürdükleri iddiasiyla gözaltina alinan 17 süpheliden 3'ü tutuklandi.

18 Subat Cuma günü Sahin Özbilen Mahallesi, Özmen Sokaktaki evinde basindan yaralanmis, kanlar içinde bulunan Yilmaz Kimizoglu, ambulansla Ceyhan Devlet Hastanesi'ne burada yapilan ön muayenenin ardindan Adana Sehir Hastanesi'ne sevk edildi. Kimizoglu, bir gün sonra yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti.

 

Ceyhan Ilçe Emniyet Müdürlügü olayla ilgili inceleme baslatti. Çevredeki güvenlik kameralarini incelemeye alan polis olayi gerçeklestiren, azmettiren, yardim ve yataklikta bulundugu iddia edilen 17 süpheliyi gözaltina aldi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen 17 kisiden M.T., Ü.H. ve S.C. sevk edildikleri adli makamlarca cinayeti isledigi ve azmettirdigi iddiasiyla tutuklandi.

A.T. isimli sahsa ev hapsi cezasi, M.E. ve H.S. isimli sahislara adli kontrol cezasi, 11 sahis ise tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi. -



  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı