Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Ceyhan, Alemdar ÖZTÜRK'te Birleşti

Ceyhan, Alemdar ÖZTÜRK

Ceyhan'ın merkez ve kırsal mahallerinde seçilmişler ve halk, yoğun ve coşkulu katlımla Alemdar ÖZTÜRK'te birleşti.


9 Mart 2024 cumartesi günü İYİ Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı Alemdar ÖZTÜRK'ün Çamlıyol Seçim Bürosunda başlayıp esnaf ziyaretiyle süren program, Kösreli Sulama Birliği eski Başkanı Sedat ÖZUĞUR'un Adapınar köyündeki çiftlik evinde bir araya gelinmesiyle devam etti.
 

Programa; İYİ Parti Grup Başkan Vekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Adana Milletvekili ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce TÜRKEŞ, İYİ Parti Adana Milletvekili Bilal BİLİCİ, eski milletvekili Mehmet Ali BİLİCİ, Ceyhan Borsası eski Başkanı Memici GÜLEÇYÜZ, çok sayıda mevcut ve eski muhtarlar ve yüzlerce vatandaş iştirak etti.
Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce TÜRKEŞ, burada üreticilere kırsal kalkınma projelerini anlatarak “31 Mart’tan sonra ihmal edilen tüm çiftçilerimizin belediyenin tüm imkanlarıyla yanında olacağız” dedi.
İlçe Başkanı AKAR; “Namus, şeref sözü veren nerede?”
Programda konuşma yapan İYİ Parti Ceyhan ilçe başkanı Ahmet AKAR; “Aday adaylığı sürecinde, aday gösterilmezse kim olursa olsun destekleneceğine dair namus ve şeref sözü verilmişti. O zamanki bütün aday adayları burada ama bir kişi nerede?” dedi.
Başkan Adayı Alemdar ÖZTÜRK; “Kuzu postuna bürünen tilkilere aldanmayın”
İYİ Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı Alemdar ÖZTÜRK yaptığı konuşmada; “Geçmişi belli tilkiler, bugün kuzu postuna bürünüp Ceyhanlıların karşısına çıktılar, bunlara aldanmayın. Ceyhan'ın önde gelen tecrübeli kadroları bizimle, Ceyhan'ın bütün demografik yapı temsilcileri bizde, herkesi İYİlerin yanında yer almaya davet ediyorum” dedi.
Milletvekili BİLİCİ; “İşsizliğin tavan yaptığı yerde diğer partiler ne yüzle oy istiyor?” 
İYİ Parti Adana Milletvekili Bilal BİLİCİ yaptığı konuşmada; “Adana genelinde işsizlik 300.000'i geçmiş durumda, Bunun sorumlusu da genel  ve yerel iktidardır. Bu kötü gidişe dur demek için İYİ Parti kadroları iş başına gelmelidir.” dedi.
Program İYİ Parti Grup Başkan Vekili Müsavat Dervişoğlu'nun konuşmasıyla tamamlanırken “Ceyhan, Alemdar ÖZTÜRK ile İYİ Olacak” dedi.



Anahtar Kelimeler: Ceyhan Alemdar ÖZTÜRK' Birleşti
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı