Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

CEYHAN AYDAR'I SİYASİ KUMPASA YEDİRMEYECEK

CEYHAN AYDAR

Kadir Aydar’a destek ziyaretleri sürüyor...

Ceyhan Belediye’sine önce kayyum atanacagi daha sonra da siyasi yasak getirilecegi iddialarinin kamuoyunda yankilanmasinin ardindan Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar’a destek ziyaretleri sürüyor. Baskan Aydar’a destek olmak için partili partisiz tüm Ceyhan halki, Millet Ittifaki partileri CHP ve IYI Parti’nin Adana Milletvekilleri, Adana Il ve Ceyhan Ilçe Baskanlari ve yöneticilerinin ziyaretleri hafta boyunca devam etti.

 

IYI Parti Adana Milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoglu, IYI Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve 21. Dönem Adana Milletvekili Birol Büyüköztürk, IYI Parti Il Baskan Yardimcilari Zeki Bani, Yunus Erik, Sariçam Ilçe Baskani Ahmet Köse, Çukurova Ilçe Baskani Mustafa Ilker Akça, Ceyhan Ilçe Baskani Sedat Akkus, Büyüksehir Meclis Üyeleri Nusret Saçli ve Bahadir Ceyhanli ve Merkez Ilçelerin Yönetim Kurulu Üyeleri de Baskan Aydar’a destek ziyaretinde bulundular. Ziyaretçileri Baskan Aydar’in yogun programi nedeniyle Ceyhan Belediyesi Baskan Vekili Cemal Gürsel Ilci agirladi.

 

Çulhaoglu: “ Kadir Aydar Yalniz Degildir”

Ziyaretleri sirasinda Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar’a desteklerini ileten IYI Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoglu; “Ceyhan Türkiye’deki birçok ilden büyüktür. Ceyhan’in %51'i ile kazanilmis bir seçimdir. Biz de IYI Parti olarak gereken ne ise elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edecegiz. Kadir Aydar'i biz seçtik arkasinda durduk mücadele ettik elbirligi ile belediye baskani yaptik. Kadir Aydar Ceyhan’in bütün yasal süreçlerden geçerek aday olmus ve seçilmis belediye baskanidir. Dolayisiyla biz irademize sahip çikacagiz. Hem Türkiye genelinde hem TBMM'de üzerimize düsen görevi yerine getirecegiz. Kadir Aydar yalniz degildir” ifadelerini kullandi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı