Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI HÜLYA ERDEM KIZININ NİKAHINI KIYDI

CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI HÜLYA ERDEM KIZININ NİKAHINI KIYDI

CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI HÜLYA ERDEM KIZININ NİKAHINI KIYDI

CEYHAN BELEDIYE BASKANI HÜLYA ERDEM KIZININ NIKAHINI KIYDI

 

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, kizi Jale Erdem’in dügün töreninde nikahini kiydi. Nikah sirasinda duygulanan Baskan anne esprileri ile büyük alkis aldi.

 

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, kizi Jale Erdem’in en mutlu gününde nikahini kiydi. Bursa’da yasayan tekstil mühendisi Ferhat Ates ile hayatini birlestiren Jale Erdem, annesinin nikahini kiymasindan dolayi çok mutlu oldugunu dile getirdi. Çiftin nikah sahitligini Ceyhan Kaymakami Dr. Bayram Yilmaz, Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, Mersin Büyüksehir Belediye Baskani Vahap Seçer, Seyhan Belediye Baskani Kemal Akif Akay, CHP Adana Milletvekilleri Müzeyyen Sevkin, Ayhan Barut, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varli, Adana eski Milletvekili Zülfikar Inönü Tümer, CHP Adana Il Kadin Kollari Baskani Avukat Oya Tekin, Iyi Parti Il Baskani Göktürk Boyvadoglu, Iyi Parti Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Gül Paksoy yapti. Ates çiftinin mutlu gününe siyasi parti temsilcilerinin yani sira çok sayida davetli katildi.

 

Nikah töreni sirasinda konusan Baskan Erdem, 'Diger nikahlardan çok farkli oldu, kendi kizimin dügününde nikahini kiymak bana nasip oldu. Anneler çok duygusal olur, ben bunu yaparim dedim ama canim kizim, evimizin pamuk prensesini vermek biraz zor geldi, bu yüzden düsündügüm den daha çok heyecanlandim. Kizim Jale ve damadimiz Ferhat’a ömür boyu mutluluklar diliyorum. Bugün bizi yalniz birakmayan kiymetli protokol ve degerli misafirlerimize çok tesekkür ediyorum” dedi.



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı