Bugün, 22 Mayıs 2024 Çarşamba

CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI HÜLYA ERDEM'İN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA MESAJI

CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI HÜLYA ERDEM

CEYHAN BELEDIYE BASKANI HÜLYA ERDEM'IN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA MESAJI

 

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramizdan ayrilisinin 82. yildönümü dolayisiyla bir mesaj yayinladi.

 

Baskan Erdem mesajinda; 'Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edisinin yildönümünde büyük bir özlem, sükran ve minnetle aniyoruz.  Kurtulus Savasi’nin önderi, Cumhuriyet’in banisi, ebedi baskomutan, essiz devrimci Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edisinin yildönümünde,

bizlere biraktigi en büyük miras olan Türkiye Cumhuriyeti, birlik, beraberlik ve bütünlük içinde özgürlüklerine sahip çikan vatandaslarimizin kararliligiyla sonsuza kadar yasayacaktir'' ifadelerini kullandi.

 

 

Dünya'da esi benzeri olmayan en büyük lider Atatürk'ün fikirleri ve biraktigi mirasin bekçisi olacaklarini belirten Baskan Erdem, ' Onun yaktigi isigin kaynagini elden ele, nesilden nesille tasiyacagiz. Bizler; Ulu Önder’in kurdugu ve yine bizlere emanet ettigi ilkeleri, devrimleri ve Cumhuriyetimizi çagdas medeniyetler zümresine ulastirmak için kararliyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eserlerinin daima bekçisi olacagiz. Atatürk’ün bizlere biraktigi en büyük miras olan Türkiye Cumhuriyeti, birlik, beraberlik ve bütünlük içinde özgürlüklerine sahip çikan vatandaslarimizin kararliligiyla sonsuza kadar yasayacak, çagdas dünyada hak ettigi yere yükselecektir. Bu inançla, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal  Atatürk’ü saygiyla selamliyor, Kurtulus Savasi’nin tüm kahramanlarini rahmet ve sükranla aniyorum' dedi.

 

 



Anahtar Kelimeler:
  • Çarşamba 32.3 ° / 19.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.1 ° / 19.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.4 ° / 18 ° Orta kuvvetli yağmurlu