Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

CEYHAN BELEDİYE MECLİSİ EKİM AYI TOPLANTISINI YAPTI

CEYHAN BELEDİYE MECLİSİ EKİM AYI TOPLANTISINI YAPTI

CEYHAN BELEDİYE MECLİSİ EKİM AYI TOPLANTISINI YAPTI

CEYHAN BELEDIYE MECLISI EKIM AYI TOPLANTISINI YAPTI
 
 
Ceyhan Belediye Meclisi, 5393 sayili Belediye Kanunu’nun 20. Maddesi geregi 2020 yili Ekim ayi olagan toplantisini Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem  baskanliginda gerçeklestirildi.
 
Murat Gögebakan Kültür Merkezi konferans salonunda gerçeklesen ve Baskanligini Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem’in yaptigi toplantida korona virüs salginina karsi önlem alindi ve meclis üyelerine dezenfektan ve maske dagitildi.Salonda yerlerini alan meclis üyelerinin sosyal mesafe kuralina uygun olarak oturmalari dikkat çekti. Atatürk ve aziz sehitlerimiz için saygi durusu ve Istiklal Marsi ile baslayan olaganüstü meclis toplantisinda yedi maddelik gündem meclis üyelerinin onayina sunuldu.
 
 
Meclis üyelerini selamlayarak gündem hakkinda degerlendirmelerde bulunan Baskan Erdem,'  Ermenistan'in kardes Azerbaycan da sivil halk üzerinde gerçeklestirmis oldugu kanli katliami siddetle kinadigimi, sahsimin ve grubumuzun kardes Azerbaycanin yaninda oldugunu belirterek baslamak istiyorum. Degerli meclis üyelerim deginmek istedigim bir baska konu ise; herkesin bildigi ve maalesef aci bir örnegini geçtigimiz günlerde ilçemiz de yasadigimiz kadin cinayetleri. Bu cinayetlerin bir an önce son bulmasini temenni ediyorum. Kaybettigimiz kardesimize Allahtan rahmet yakinlarina ve kederli ailesine sabir ve bassagligi diliyorum' dedi.
 
Baskan Erdem'in konusmasinin ardindan gündem maddeleri degerlendirildi. Gündemin 3. Maddesi  Mali Hizmetler Müdürlügü, 2021 Mali Yili Performans Programinin görüsülmesi Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesi oy birligi ile kabul edildi.
Gündemin 4. Maddesi  2021 Mali Yili Bütçesi ve Ekli Cetvellerinin görüsülmesi, Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesi oy birligi ile kabul edildi.
Gündemin 5. Maddesi  2021 Mali Yili Ücret Tarifesinin görüsülmesi, oy çoklugu ile kabul edildi.
Gündemin 6. Maddesi Evsel Kati Atik Ücret Tarifesinin görüsülmesi Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birligi ile kabul edildi.
Gündemin 7. Maddesi,  meclisin ikinci oturumunda görüsülmesi oy birligi ile kabul edildi.


  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli