Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

CEYHAN BELEDİYESİ PARKE TAŞINDAN 1.5 MİLYON LİRA TASARRUF ETTİ

CEYHAN BELEDİYESİ PARKE TAŞINDAN 1.5  MİLYON LİRA TASARRUF ETTİ

CEYHAN BELEDİYESİ PARKE TAŞINDAN 1.5 MİLYON LİRA TASARRUF ETTİ

CEYHAN BELEDIYESI PARKE TASINDAN 1.5  MILYON LIRA TASARRUF ETTI

 

Ceyhan Belediyesi, parke tasi döseme isini kendi imkânlari ile yaparak 1.5 milyon lira tasarrufa imza atti. 2.050 Milyon lira maliyetle yapilacak bordür parke tasi döseme isi, belediye bünyesine  alinan 25 parke tasi ustasina yaptirilarak  tasarruf edildi.

 

Daha önceki yillarda Taseron firmaya yaptirildiginda 60 bin m² bordür parke tasi döseme isi, 8 ayda biterilip 2.050 milyona mal olurken, ayni isi Ceyhan Belediyesi Fen Isleri Müdürlügüne bagli ekiplerin is gücünü ve kaynaklarini verimli kullanarak yaklasik 500 bin lira maliyetle ve 4 ay gibi kisa bir zamanda tamamladi. 

 

 “Zamandan %50, Maliyetten %75 Tasarruf Ettik”

 

Israfla mücadele anlayisini belediyenin bütün birimlerinde uyguladiklarini dile getiren Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar; “ Belediyemizin kaynaklari sinirli. Bir yandan engelleri asmaya, bir yandan da Ceyhan’a hak ettigi ve yillardir mahrum birakildigi hizmeti vermeye çalisiyoruz.  Isleri ihale usulüyle verip yaptirmak isin kolay yani. Ancak Ceyhan’in bir kurusunu bosa harcamayacagimiza söz vererek göreve geldik.  Taseron firmanin 8 ayda 2.050 milyon liraya yapacagi bordür parke tasi döseme isini bünyemize aldigimiz 25 tas ustasi ile 4 ayda 500 bin liraya mal ettik. Tasarruf politikamizi bütün birimlerimizde uygulamaya devam edecegiz.  Tasarruf ettigimiz kaynaklar Ceyhan’a baska yatirimlar yaparak yine Ceyhan için kullanilacak” ifadelerini kullandi.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli