Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

CEYHAN BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ DENETİMLERE DEVAM EDİYOR

CEYHAN BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ DENETİMLERE DEVAM EDİYOR

CEYHAN BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ DENETİMLERE DEVAM EDİYOR

CEYHAN BELEDIYESI ZABITA EKIPLERI DENETIMLERE DEVAM EDIYOR

 Ceyhan Belediyesi, koronavirüse karsi aldigi önlemler kapsaminda dezenfekte islemlerini araliksiz sürdürürken, zabita ekipleri de vatandaslarin sagligi için denetimleri sikilastirdi.

 Ceyhan Belediyesi Zabita Müdürlügü, koronavirüs salgini dogrultusunda yaptigi kontrol çalismalarini hiz kesmeden sürdürüyor. Zabita ekipleri ilçe genelinde market, manav, internet kafe, oyun salonlari, pazar yerleri, kiraathanelerde mesafe kurallari, hijyen, maske, eldiven hususunda denetimlerini hizlandirdi.

 

Baskan Erdem; 'Sagligimiz Için Kurallara Uymaya Devam Edelim'

 

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; 'Halkimizin sagligi ve güvenligi bizim önceligimiz. Halkimizin huzur içerisinde alisverislerini yapabilmeleri için özellikle gida üretim ve satisinin yapildigi isyerlerini siki bir sekilde denetleyerek, eksikliklerin giderilmesini ve hijyeni saglamaktir. Zabita ekiplerimiz Ilçemizde denetimlerini araliksiz sürdürerek, vatandaslarimiza saglikli ortam saglamak için denetimlerini sürdürmeye devam edecektir. Bu sikintili süreci,  elele vererek üstesinden gelecegimize inancimiz sonsuzdur. Tüm halkimizi duyarli olmaya davet ediyorum. ' dedi.

 



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı