Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

CEYHAN BELEDİYESİNİN HİZMET SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

CEYHAN BELEDİYESİNİN HİZMET SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

CEYHAN BELEDİYESİNİN HİZMET SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

CEYHAN BELEDIYESININ HIZMET SEFERBERLIGI SÜRÜYOR

  BÜTÜN BIRIMLER KURTKULAGI VE KURTPINARI’NA ÇIKARMA YAPTI 

Ceyhan Belediyesi ve Adana Büyüksehir Belediyesi’nin tek seferde bütün mahalleye hizmet fikri ile baslattigi hizmet seferberligi Kurtkulagi ve Kurtpinari mahalleleri ile devam etti.

 

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar ve Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’in mahallelerin acil çözüm gerektiren yol ve kanalizasyon sorunlarini çözerken temizlik bilinci olusturmak ve vatandasin saglik kontrollerini yapmak için 250 personel ve 72 araç ile birlikte Kurtpinari ve Kurtkulagi çikarma yapti.

 

Ceyhan Belediyesi’nin Büyüksehir Belediyesi ekipleri ile birlikte yaptigi çalismayla bir günde tüm Kurtpinari ve Kurtkulagi tertemiz hale getirildi, yollarina yama yapildi. Bütün yaslilarin evlerinin temizlendigi, kisisel bakimlari ve saglik kontrollerinin yapildigi, gider borularinin temizlendigi ve temizlik sonunda tüm mahallenin anti bakteriyel dezenfektanlarla arindirildigi aktarildi.  Bundan sonra tüm mahallelerde devam edecegi bildirilen saglik taramasi ve detayli temizlik çalismasina Ceyhan Belediyesi‘nin tüm hizmet birimleri ile Büyüksehir Belediyesi ASKI ekiplerinin katildigi bildirildi.

 

“Hizmet Seferberligi 250 Personel ve 72 Araç Ile Her Mahallede Devam Edecek”

 

Temizlik ve saglik çikartmasinin diger mahallelerde de devam edecegini belirten Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar; “Tüm ekiplerimiz ile birlikte Sarimazi ve Esentepe Mahallemizde baslattigimiz hizmet seferberligi 250 personel ve 72 araç ile belediyemizin islerini de aksatmamak için personelimizin tatilinden fedakârlik yaparak Ceyhan’a hizmet veriyoruz. 7 gün 24 saat Ceyhan için çalisiyoruz.  Kurtkulagi ve Kurtpinari mahallelerimizin her kösesi bastan sona temizlendi ve yikandi. Yollar asfaltlanana kadar acil çözüm gerektiren yerlere yama çalismasi yapildi.  Bütün yaslilarin evleri temizlendi, kisisel bakimlari yapildi. Saglik ekiplerimiz tüm vatandaslarimiza tansiyon ve seker ölçümü yaptilar.  Kanalizyon giderleri de temizlendikten sonra tüm mahalle antibakteriyel dezenfektanlarla ilaçlandi. Bu proje kapsaminda çalismalar farkli bir mahallede tekrarlanacak. Ceyhan’i, yasadigimiz sehri piril piril yapmak için, hastalarimizi yaslilarimizi yalniz birakmamak için çalisiyoruz, ayni zamanda farkindalik da yaratmaya çalisiyoruz. Ayni hassasiyeti vatandaslarimizdan da bekliyoruz” dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı