Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

CEYHAN'DA ALT YAPI BİTTİ ASFALT ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

CEYHAN

CEYHAN'DA ALT YAPI BİTTİ ASFALT ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

CEYHAN'DA ALT YAPI BITTI ASFALT ÇALISMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDIYOR

Ceyhan Belediyesi hafta sonu da asfalt çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Küçük Kirim Mahallesi’ndeki alt yapi çalismalari biten sokaklarda asfalt çalismasi yapan Ceyhan Belediyesi ekipleri 7 gün 24 saat esasiyla çalisarak uzun süredir atil halde bulunan Sehit Recep Tentif, Gaspirali Ismail ve Sehit Zeynel Atan Sokak’ta asfalt çalismalarini tamamladi.

 

Ceyhan Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekiplerinin çalismalarini bizzat yerinde takip eden Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem hem ekiplerin çalismalarina hiz kazandiriyor hem de ilçe halkinin isteklerini dinliyor.

 

Küçük Kirim Mahallesi Sehit Recep Tentif, Gaspirali Ismail ve Sehit Zeynel Atan Sokak’ta asfalt çalismalarini bizzat takip eden Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; “ Ilçemizin yillardir ihmal edilmis mahallerinin sorunlarinin giderilmesi için dezavantajli mahallelerimize hizmet önceligi tanimaya özen gösteriyoruz. Büyüksehir Belediyemiz alt yapi çalismalarini tamamladi. Biz de Küçük Kirim mahallemizdeki ilk asfalt çalismasini baslatip 2 gün içinde Gaspirali Ismail Sokak'taki çalismamizi tamamladik.Yola çiktigimizda söyledigimiz gibi Ceyhan’da asfaltsiz yol ve alt yapisi tamamlanmamis mahalle kalmayacak” ifadelerini kullandi.

 

CEYHAN’DA IBADETHANELER DEZENFEKTE EDILDI

Öte yandan Ceyhan Belediyesi korona virüs salgin riskine karsi toplu yasam alanlarinda dezenfeksiyon ve ilaçlama çalismalarina devam ediyor. 29 Nisan’da ibadethanelerin yeniden hizmete açilmasiyla camiler, cemevi ve vatandaslarin toplu olarak ibadet ettigi stadyum ve pazar yerlerinde önlemler attirildi.

 

Ceyhan Belediyesi ekipleri normallesme sürecinin baslamasina ragmen tedbiri elden birakmiyor. 19 Mart’ta toplu olarak ibadete kapanan ibadethanelerin yeniden hizmete açilmasiyla olusabilecek salgin riskine karsi dezenfekte ve ilaçlama çalismalarini ibadethanelere tasidi.

 

Camiler ve Cemevi Ibadete Hazirlandi

Ilçemizde 12 merkezde olmak üzere 105 camimiz, cemevimiz ve sosyal mesafe kuralini kolaylastirmasi amaciyla stadyum ve pazar yerlerimizi toplu ibadetler için hazirladik. Ekiplerimiz ilçemizdeki tüm ibadethanelerde dezenfeksiyon ve temizlik çalismalarini titizlikle yürütüyor. Ayrica ibadet saatlerinde ekiplerimiz ates ölçümü ve eldiven dagitimi yapiyor. Vatandaslarimizin da sosyal mesafeye özen göstermesi için sik sik hatirlatmalarda bulunuyoruz. Hep birlikte bu zor günleri atlatacagiz” ifadelerini kullandi.



  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli