Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Ceyhan'da belediye ekipleri sorunları gideriyor

Ceyhan

Ceyhan'da belediye ekipleri sorunları gideriyor

Belediye ekipleri 72 araç ve 250 personel ile Ceyhan'in Sagkaya Mahallesi'ne çikarma yapti.
Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem ve Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’in mahallelerin acil çözüm gerektiren yol ve kanalizasyon sorunlarini çözerken temizlik bilinci olusturmak ve vatandasin saglik kontrollerini yapmak için baslattigi çalisma için belediye ekipleri 250 personel ve 72 araç ile birlikte bu kez Sagkaya Mahallesi'ndeydiler.


Ceyhan Belediyesi’nin Büyüksehir Belediyesi ekipleri ile birlikte yaptigi çalismayla bir günde mahalle tertemiz hale getirildi, yollara yama yapildi. Bütün yaslilarin evlerinin temizlendigi, kisisel bakimlari ve saglik kontrollerinin yapildigi, gider borularinin temizlendigi ve temizlik sonunda tüm mahallenin anti bakteriyel dezenfektanlarla arindirildigi aktarildi. Tüm mahallelerde devam edecegi bildirilen saglik taramasi ve detayli temizlik çalismasina Ceyhan Belediyesi‘nin tüm hizmet birimleri ile Büyüksehir Belediyesi ASKI ekiplerinin katildigi bildirildi.

 

Tek Seferde Etkin Hizmet

Çalismalari bizzat inceleyen ve Adana Büyüksehir Belediyesi Muhtarlik Isleri Daire Baskani Ibrahim Hakverdi'den bilgi alan Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; 'Ekiplerimiz 7 gün, 24 saat, gece, gündüz, haftaiçi,haftasonu demeden Ceyhan için çalisiyor.  250 personel ve 72 araç ile Sagkaya mahallemizin her kösesi bastan sona temizlendi ve yikandi. Yollar asfaltlanana kadar acil çözüm gerektiren yerlere yama çalismasi yapildi.  Bütün yaslilarin evleri temizlendi, kisisel bakimlari yapildi. Saglik ekiplerimiz tüm vatandaslarimiza tansiyon ve seker ölçümü yaptilar.  Kanalizyon giderleri de temizlendikten sonra tüm mahalle antibakteriyel dezenfektanlarla ilaçlandi. Bu projeyi daha önce, Basören, Esentepe, Kurtkulagi, Kurtpinari ve Doruk mahallelerinizde de gerçeklestirdik.Buprije kapsaminda çalismalar farkli bir mahallede tekrarlanacak. Ceyhan’i, yasadigimiz sehri piril piril yapmak için, hastalarimizi yaslilarimizi yalniz birakmamak için çalisiyoruz, ayni zamanda farkindalik da yaratmaya çalisiyoruz. Tüm dünyada yasanan salgin nedeniyle yeni bir döneme girdik. Bu yeni dönemde özellikle saglik ve temizlik hizmetleri büyük önem arz ediyor. Ayni hassasiyeti vatandaslarimizdan da bekliyoruz' dedi.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli