Bugün, 22 Mayıs 2024 Çarşamba

CEYHAN'DA ÇOCUK OYUN PARKLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR

CEYHAN

CEYHAN'DA ÇOCUK OYUN PARKLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR

CEYHAN'DA ÇOCUK OYUN PARKLARI DEZENFEKTE EDILIYOR

 

 Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, Ceyhan genelinde bulunan oyun parklarini özel dezenfektanlarla  yikadi.

 

Ceyhan Belediyesi  ekipleri , periyodik temizlik çalismalari kapsaminda  gece gündüz demeden  tertemiz bir Ceyhan için mücadele veriyor. Vatandaslarin ve çocuklarin yasam alanlarinda kirliligin en aza indirilmesi konusunda hassasiyetle çalismalarini sürdüren ekipler, çocuklarin vazgeçilmezi parklarin daha hijyenik olmasi için var gücü ile çalisiyor.

 

“Her sey Gelecegimizin Teminati Çocuklarimiz Için”

 

Ailelerin ve çocuklarin gönül rahatligiyla parklarda vakit geçirebileceklerine dile getiren Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, “Çocuklarimizi ve ailelerini Covid-19 salginina karsi korumak adina sürecin basindan itibaren bir çok önlem aldik. Park ve Bahçeler Müdürlügü ekiplerimiz parklarda yogun temizlik ve dezenfekte çalismalarini hiz kesmeden sürdürüyor.

Bu anlamda gerek çocuklarimizin gerekse ailelerimizin sagligini önemsiyoruz. Çünkü  parklarimizi daha saglikli ve güvenli hale getiriyoruz. Gelecegimizin teminati çocuklarimiz için Ceyhan genelindeki tüm oyun parklarini dezenfekte islemini gerçeklestirerek onlari salgindan korumak amaci ile gereken tüm tedbirlerimizi bir üst seviyeye çikarttik. Çünkü çocuklarimizin sagligi ve mutlulugu bizim için çok önemlidir” dedi.



  • Çarşamba 32.3 ° / 19.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.1 ° / 19.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.4 ° / 18 ° Orta kuvvetli yağmurlu