Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

CEYHANDA KÜLTÜREL YAŞAM RENKLENİYOR

CEYHANDA KÜLTÜREL YAŞAM RENKLENİYOR

-TÜRKİYE’NİN USTA TİYATRO OYUNCULARI CEYHANDA SAHNE ALDI

 

-TÜRKIYE’NIN USTA TIYATRO OYUNCULARI CEYHANDA SAHNE ALDI

 

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügünün düzenledigi “Ahududu” isimli tiyatro gösterisine katildi. Usta oyuncularin sergiledigi oyun salonda daha önce görülmemis bir kalabaliga neden oldu.

 

Murat Gögebakan Kültür Merkezi'nde  gerçeklesen tiyatro etkinligine, Ceyhan Belediye  Baskani Kadir Aydar, Cumhuriyet Savcisi Sedat Bayrak, Baskan yardimcilari, meclis üyeleri, Sehit ve Gazi Aileler Dernek Baskani Ayse Muhacir, ve diger STK temsilcilerinin katilimi ile 7’den 70’e her yastan vatandas, sergilenen oyunu büyük bir ilgiyle izledi.

 

Baskan Aydar: “Ceyhan’in Mutlulugu Için  Etkinliklerimiz Devam Edecek”

 

Tiyatro gösterimini vatandaslarla beraber izleyen Baskan Aydar, halkin taleplerini önemsedigini belirterek, “Hemsehrilerimin istekleri üzerine bu tür etkinliklerimiz devam edecektir. Bizde Ceyhan’da daha güzel etkinlikler düzenleyerek halkimizin her zaman yaninda olacagiz. Tiyatro gösterisinde emegi geçen arkadaslarimizi tebrik ediyor, bizleri yalniz birakmayan hemserilerime tesekkür ediyorum.” ifadelerini kullandi.

 

Izleyiciler Büyülendi

 

Yasli iki kadinin yalnizliga karsi bulduklari yöntemin konu edildigi oyunda duayen tiyatrocular Nedim Saban, Suna Keskin, Melek Baykal, Cem Güler, Halim Ercan, Dicle Alkan, Birol Engeler, Özgür Yetkin ve Bülent Seyran rol aldi.

 

Yogun bir izleyici karsisinda perde açan oyunda, insanlari huzura kavusturmak ve yalnizliklarindan kurtarmak için zehirleyen Müsfike ile Mürside ve onlarin çevresindekilerin hikayesi anlatildi. Iki perdelik oyunda genis kadronun basarili uyumu ve performansi, salonda bulunan tiyatro severleri adeta büyüledi. Seyirciler belirli zamanlarda duygusal anlar yasarken kimi bölümlerde de gülmekten kendini alamadi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli