Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Ceyhan’da meclise giren ilk gazeteci

Ceyhan’da meclise giren ilk gazeteci

Gerçekleşen 31 Mart yerel seçimlerinde Kadir Aydar’ın listesinde yer alan gazeteci İzzet Aydemir, Ceyhan meclisine giren ilk gazeteci oldu.



31 Mart mahalli idareler seçimleri sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Kadir Aydar’ın zaferi ile sonuçlanırken, 18 meclis üyesi ile de meclis çoğunluğunu da aldı.
23 yıldır Ceyhan’da gazetecilik mesleğini icra eden tivi01 Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Aydemir, 31 Mart seçimlerinde CHP Adayı Kadir Aydar’ın listesinde yer alarak, siyasete adım attı. 10. Sırada yer alan Aydemir, Ceyhan meclisine giren ilk gazeteci olma ünvanını da almış oldu.

‘LOBİ’ VURGUSU İLE ÖN PLANA ÇIKMIŞTI
Seçim sürecinde katıldığı televizyon programında siyasete girmesinin nedenini Ceyhan’da bir lobinin kurulması gerektiğinin altını çizen İzzet Aydemir; “Ceyhan’ın gelişmesi için el ele vermek lazım. 5 yılı aşkındır ilçede lobi kurulması için mücadele ettim ancak başarılı olamadım. Kadir Başkan ile yaptığımız görüşmede kendisinin Ceyhan ile ilgili görüşleri ve bu fikre sıcak bakması ile yola koyulduk” demişti. 
Ceyhan’da özellikle sosyal ve sporsal alanda birçok etkinliğe imza atan İzzet Aydemir sosyal yönüyle tanınıyor. Belediye Başkanı seçilen Kadir Aydar’ın yetki vermesi ile birçok projeye imza atacağını bekleniyor. 
Değerli meslektaşımız İzzet Aydemir’e yeni görevinde başarılar dilerken, basın camiasının sesi olacağından hiç kuşku duymuyoruz.



Anahtar Kelimeler: Ceyhan’ meclise giren gazeteci
  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 30.1 ° / 19.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 25.8 ° / 16.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı