Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

CEYHAN'DA TÜM PARKLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

CEYHAN

CEYHAN'DA TÜM PARKLAR DEZENFEKTE EDILDI

 

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, Ceyhan genelinde bulunan oyun parklarini özel dezenfektanlarla yikadi.

 

Ceyhan Belediyesi ekipleri , periyodik temizlik çalismalari kapsaminda gece gündüz demeden tertemiz bir Ceyhan için mücadele veriyor. Vatandaslarin ve çocuklarin yasam alanlarinda kirliligin en aza indirilmesi konusunda hassasiyetle çalismalarini sürdüren ekipler, çocuklarin vazgeçilmezi parklarin daha hijyenik olmasi için var gücü ile çalisiyor.

 

“Ceyhan’da Parklar Daha Saglikli Ve Güvenli”

 

Ailelerin ve çocuklarin gönül rahatligiyla parklarda vakit geçirebileceklerine dile getiren Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, “Çocuklarimizi ve ailelerini Covid-19 salginina karsi korumak adina sürecin basindan itibaren birçok önlem aldik. Park ve Bahçeler Müdürlügü ekiplerimiz parklarda yogun temizlik ve dezenfekte çalismalarini hiz kesmeden sürdürüyor.

Bu anlamda gerek çocuklarimizin gerekse ailelerimizin sagligini önemsiyoruz. Çünkü parklarimizi daha saglikli ve güvenli hale getiriyoruz. Çocuklarimizin sagligi ve mutlulugu bizim için çok önemlidir” dedi.



Anahtar Kelimeler:
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli