Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Ceyhan'da vatandaşa ücretsiz tiyatro!

Ceyhan

Ceyhan'da vatandaşa ücretsiz tiyatro!

Ceyhan Belediyesi  tiyatro severler için ücretsiz tiyatro etkinligi düzenledi. Murat Gögebakan Kültür Merkezi’nde sahnelenen Seni Anlatabilmek adli oyun Ceyhan halki tarafindan büyük ilgi gördü.

Anadolu kültürünün barisçi, birlestirici özünün temsilcileri olan Yunus Emre, Pir Sultan Abdal, Mevlana, Mahsuni, Ahmet Arif, Nazim Hikmet, Asik Veysel, Mehmet Akif Ersoy,  Ugur Mumcu gibi isimlerin hayatlarindan kesitler anlatan tek kisilik tiyatro eserinin tiyatro sanatçisi Gürsel Firat sahneledi.

 

Baskan Aydar; “Ceyhan Sanat, Spor Ve Bilim Kenti Olacak”

Ceyhan Belediyesi’nin kültürel etkinlikleri arttirmak amaciyla ücretsiz olarak vatandaslarin hizmetine sundugu etkinlik hakkinda bilgi veren Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar; “ Ceyhan’da sosyal yasamin renklenmesi için bu tür hizmetleri önemsiyoruz. Ebeveynlerin çocuklarini yanlarina alarak aksamlari eglenceli vakit geçirecekleri, ayni zamanda egitici, ögretici faaliyetlerden vatandaslarimizin gönül rahatligi ile faydalanmalarini istiyoruz. 8 aydir onlarca kültürel etkinlik düzenledik. Vatandaslarimizin ücretsiz olarak faydalanacagi etkinlikleri giderek arttiracagiz. Ceyhan sanat, spor ve bilim kenti olacak” ifadelerini kullandi.


  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli