Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

CEYHAN’IN GELECEĞİ İÇİN İSTİFA EDİP CUMHUR İTTİFAKINA GEÇTİLER

CEYHAN’IN GELECEĞİ İÇİN İSTİFA EDİP CUMHUR İTTİFAKINA GEÇTİLER

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde, kıyasıya yarışın sürdüğü Ceyhan’da, gün geçtikçe Erol Kahraman’a destekler artıyor


. Cumhur ittifakının gücüne ve istikrarına inanan Yeniden Refah Partisi Ceyhan İlçe Teşkilatında adeta istifa depremi yaşandı. Meclis üyesi adayları ve üst kademe yönetimi partiden istifasını vererek Kahraman için rozet taktı.

Gecesiyle Gündüzüyle cadde cadde, sokak sokak, dükkân dükkân gezen, esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen ve projeleriyle vizyonu geniş bir misyonu olan Cumhur İttifakı AK Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman’a destekler her kesimden devam ediyor. Gerçek Belediyeciliği sahada eserleriyle kanıtlayan ve halkın teveccühü ile duasıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle, Ceyhan’ı Türkiye Yüzyılı'nın Parlayan Yıldızı ve en önemli lokomotifi yapma yolunda söz veren Kahraman’a destekler çığ gibi büyürken farklı partilerden AK Parti saflarına geçişler de artarak devam etti.

-TOPLUCA KAHRAMAN’I DESTEKLEYECEKLER

Yeniden Refah Partisi Ceyhan Belediye Meclis Üyelerinden Ahmet Kınık başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerinden Cengiz Kırgıl, Necmettin Arslan ve Ali Özdemir partisinden istifa ederek Kahraman için Ak Parti ailesine katıldı. Cumhur İttifakının düzenlediği mahalle mitinginde partilerinden istifa eden Ahmet Kınık ,Cengiz Kırgıl, Necmettin Arslan ve Ali Özdemir sahneye çıkarak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı, Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman’a desteklerini açıkladı.

Ceyhanlıların gönlüne taht kuran ve en yakın rakibine tüm anketlerde fark atarak seçim sürecini tamamlayan Erol Kahraman, Ceyhan’ın geleceği için çıkmış oldukları bu kutsal görevde kendilerine destek verenlere teşekkür etti. Başkan Adayı Kahraman, Ceyhan için birlik ve beraberlik zamanı olduğunu vurgulayarak; “Aramıza katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, hayırlı uğurlu olsun diyorum. Ceyhan’ın gelişmesine, büyümesine, bataklıktan aydınlığa kavuşmasına inanan, bizlere güvenen tüm yol arkadaşlarıma, dostlarıma, partililerime, güçlü ittifakımızın kadirşinas temsilcilerine ve başımın tacı Ceyhanlı hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum.Bize olan inançlarını, güvenlerini boşa çıkarmayacağız inşallah. Ceyhan’da yeni bir dönem başlıyor; destekler çığ gibi büyüyor. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız bize güç ve kuvvet veriyor." İfadesini kullandı.



  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı