Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

CEYHAN'IN İLK KREŞİNİN TAMAMLANMASINA SAYILI GÜNLER KALDI

CEYHAN

CEYHAN'IN İLK KREŞİNİN TAMAMLANMASINA SAYILI GÜNLER KALDI

CEYHAN'IN ILK KRESININ TAMAMLANMASINA SAYILI GÜNLER KALDI

 “Her mahalleye bir kres” slogani ile ilk kresin temelini Namik Kemal Mahallesi'ne  atan Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar ilk semt kresinin tamamlanmak üzere oldugunun müjdesini verdi. Yesillikler içinde olmasi planlanan  kresin peyzaj çalismalari devam ediyor.

 

Ceyhan Belediye  en önemli projelerinden birisi olan semt kreslerinin yapimi devam ederken diger yandan da Ceyhan’in tüm sokaklarinda  gece-gündüz araliksiz  çalismalarini sürdürüyor.

 

Baskan Aydar, “Ceyhan’in Gelecegi Çocuklarimizdir”

 

 Çalisan anne ve babalarin yasadigi sorunlarin basinda, çocuklarini güvenle emanet edebilecekleri bir kresi uygun bedelle bulamamalari olduguna dikkat çeken Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, “Ceyhan’da  artik çok iyi bakim ve çok iyi egitim veren kresler olacak. Ailelerimizin çocuklarini güvenle gönderebilecekleri uzman kadromuz ögretmenlerimiz ve oyun arkadaslari olacak. Ceyhan’in gelecegi çocuklarimizin daha iyi bir egitim alabilmesi için her an yanlarinda olacagiz. Kreslerimiz  zaman içinde pes pese hizmete girecek, Ceyhan’in çocuklari emin ellerde' ifadelerini kullandi    



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli