Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Ceyhanlı ilk yardım eğitiminden geçiriliyor!

Ceyhanlı ilk yardım eğitiminden geçiriliyor!

Ceyhanlı ilk yardım eğitiminden geçiriliyor!

Ceyhan belediyesi, vatandaslara ilk yardim egitimi verdi 

Ceyhan Belediyesi Saglik Isleri Müdürlügü ekiplerince vatandaslara uygulamali ilk yardim egitimi verildi


Murat Gögebakan Kültür Merkezi'nde gerçeklestirilen egitimde büyük çogunlugu Ceyhanli kadinlardan olusan katilimcilara genel ilk yardim bilgileri, yasam belirtileri, solunum yolu tikanikligi, gögüs agrisi gibi konularda uygulamali bilgilendirme yapildi.
Ceyhan Belediyesi, olusabilecek muhtemel kazalarda can kayiplarini önlemek ve acil mücadeleyi daha bilinçli hale getirmek adina vatandaslara ilk yardim egitimi verdi. Uygulamali olarak verilen egitimlerde genel ilk yardim bilgileri, yasam belirtileri, solunum yolu tikanikligi, gögüs agrisi, kanamalar, seker komasi, kirik, çikik, burkulmalar, zehirlenmeler, hayvan isiriklari, hasta ile yarali tasima gibi konularda yapilmasi ve yapilmamasi gerekenler anlatildi.

Belediyenin bütün birimleri de ilkyardim egitimi alacak
Ilk yardim egitiminin insan hayati için büyük önem tasidigini ifade eden Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar; 'Devam edecek temel ilk yardim egitimlerimizden vatandaslarimizin yani sira personelimiz de yararlanacak. Saglik Isleri Müdürlügümüzün uzman ekipleri bütün birimlerimize genel ilk yardim egitimi verecekler. Ilk yardim egitimi hayatimizin ehliyetidir. Bu konuda hassasiyet gösteren ve egitimimize istirak eden bütün vatandaslarimiza tesekkür ediyorum' dedi.

 

 
 


  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı