Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

CEYHANLILAR KADİR GECESİ’NDE BÜYÜK İFTARDA BULUŞTU

CEYHANLILAR KADİR GECESİ’NDE BÜYÜK İFTARDA BULUŞTU

Ceyhanlılarla Kadir Gecesi’nde bir araya gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, dostluk, barış ve kardeşlik mesajları verdi

 

CEYHAN, FİŞEK GİBİ 5 YILA HAZIR…

Ceyhan halkı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'ın düzenlediği İftar programında bir araya geldi.
Ramazan ayının ilk gününden itibaren devam eden iftar akşamları Kadir Gecesi düzenlenen programla binlerce vatandaşı bir araya getirdi.
Ramazan ayının bu önemli gecesine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar birlikte katıldı. Birlik, beraberlik, kardeşlik mesajları veren iki başkan Ceyhanlıların Kadir Gecesi’ni kutladı.

.BAŞKAN ZEYDAN KARALAR’DAN AYRIMSIZ HİZMET SÖZÜ
Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı 2. kez kazanan Başkan Zeydan Karalar, Adana’nın her ilçesinde fişek gibi bir 5 yıla daha hazır olduklarını söyledi. Hiç bir Adanalıyı birbirinden ayırmadığını, Adanalıları sevdiğini ve Adanalıların da kendisini sevdiğine inandığını kaydeden Başkan Karalar, “Ramazan ayı dostluktur, barıştır, kardeşliktir. Hep birlikte dostluk rüzgarları estireceğiz, kardeş olacağız. Ramazan Bayramımız da şimdiden kutlu olsun. Ceyhan’da Kadir kardeşimle birlikte çok önemli hizmetler sunacağız” dedi.
BAŞKAN KADİR AYDAR’DAN KARDEŞLİK MESAJLARI…
Başkan Kadir Aydar ise program nedeniyle yaptığı konuşmada, "Ramazan Bayramımız şimdiden mübarek olsun. Allah tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul etsin. Kadir Gecemizin hayrı üzerimize olsun. Hayırlı iftarlar diliyorum” dedi. 
Alanda bulunan hemşehrilerini selamlayan Başkan Aydar, “Alanı tamamen dolduran hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bugün; cıvıl cıvıl bir Ceyhan var” diye konuştu. 
“KÖTÜLÜKLERDEN ARINALIM”
Kadir Gecesi’nin bin aydan daha hayırlı olduğunu söyleyen Başkan Aydar, şunları söyledi:
“Hiç şüphesiz bu mübarek gece kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyamızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için büyük bir fırsattır.
Bu gecenin hepimizi birlik, beraberlik, bereket, yardımlaşma ve paylaşma ikliminde birleştirmesini, daha güzel bir geleceğe kapılar açmasını temenni ediyor, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni kutluyorum.”



  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 30.1 ° / 19.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı