Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Çocuk katil tutuklandı

Çocuk katil tutuklandı

Adana'da tartıştığı arkadaşını bıçakla öldürdüğü öne sürülen 15 yaşındaki çocuk tutuklandı.

Adana'da tartistigi arkadasini biçakla öldürdügü öne sürülen 15 yasindaki çocuk tutuklandi.

 

Edinilen bilgiye göre, olay, 25 Ocak günü saat 19.45 siralarinda merkez Çukurova ilçesi Güzelyali Mahallesi'nde meydana geldi. Lise ögrencileri Zafer Can Kiliç (16) ile arkadaslari O.T. (15), A.E. (16) ve A.Y. (17) bulusup, bir kafede oturdu. Daha sonra sokakta yürümeye baslayan Kiliç ile O.T. arasinda tartisma çikti. Tartisma kisa sürede kavgaya dönüsünce O.T., cebinden çikardigi biçakla Kiliç'i sirt ve gögsünden biçakladi. Kiliç kanlar içerisinde yere yigilirken, O.T. ise olay yerinden kosarak kaçti.

 Çocuk katil tutuklandi

 

Yanindaki arkadaslarinin ihbari üzerine bölgeye polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik görevlilerinin ilk müdahalesi yaptigi Zafer Can Kiliç, ambulansla Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldirildi. Çok kan kaybettigi belirtilen Kiliç, doktorlarin tüm müdahalesine ragmen kurtarilamadi. Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Cinayet Büro Amirligi ekipleri, O.T.'yi olay yerine yakin bir bölgedeki parkta yakaladi. Kiliç'in cenazesi, Adana Adli Tip Kurumu morgunda yapilan otopsisinin ardindan ailesi tarafindan Kabasakal Mezarligi'nda gözyaslariyla topraga verildi.

Çocuk Sube Müdürlügü ekiplerine teslim edilen O.T.'nin, ifadesinde, 'Zafer Can'in fitness salonuna gidip, vücut çalisiyordu. Beni dövemeyecegini söyledim. Zafer Can, üzerime gelip beni yere yikti. Ayaga kalkip, cebimdeki biçakla biçakladim' dedigi ögrenildi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen O.T., çikarildigi mahkemece tutuklandi.

 
 


Anahtar Kelimeler: Çocuk katil tutuklandı
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu