Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

ÇOCUKLARIN BAYRAMLIKLARI BAŞKAN ANNEDEN

ÇOCUKLARIN BAYRAMLIKLARI BAŞKAN ANNEDEN

ÇOCUKLARIN BAYRAMLIKLARI BAŞKAN ANNEDEN

ÇOCUKLARIN BAYRAMLIKLARI BASKAN ANNEDEN

 

Yaptigi sosyal yardimlar nedeniyle Ceyhan’da Baskan Anne olarak bilinen Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem yaptigi yardimlara bir yenisini daha ekledi. Baskan Erdem Ramazan Bayrami arifesinde dar gelirli ailelerin çocuklarina bayramlik hediye etti.

Ceyhan Belediyesi dar gelirli vatandaslara yaptigi ayni yardimlara her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Özellikle korona virüs salginindan sonra ekonomik güçlük yasayan ailelerin artmasi ile sosyal yardim hizmetlerini arttiran Ceyhan Belediyesi dezavantajli semtlerde ikamet eden, aralarinda sehit çocuklarinin da bulundugu 200 çocuga bayramlik hediye etti.

 

Bayramliklari Kendi Elleriyle Seçti

 

Çocuklari evlerinde ziyaret ederek kendi elleriyle bayramliklarini hediye eden Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; “ Bu yil maalesef çocuklarin ev ev dolasip seker toplayamadigi, sokaklarda oynayamadigi buruk bir bayram geçirecegiz. Ancak ne sartta olura olsun çocuklarin bayram sevincini yasamalari çok önemli. Ceyhan Belediyesi olarak imkanlarimiz  dahilinde dar gelirli vatandaslarimiza destek olmak için çalismalar yürütüyoruz. 200 çocugumuza magazalardan özel olarak onlar için seçtigimiz, etiketleri üzerinde, yepyeni bayramliklar hediye ettik. Bayram sevinci tüm ömürlerine yayilsin. Bayram sabahi bayramlik sevinci ile uyansinlar istiyorum” ifadelerini kullandi.

 



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli