Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Çukurova Belediyesi Su Oyun Parkları açılıyor

Çukurova Belediyesi Su Oyun Parkları açılıyor

Çukurova Belediyesi’nin yaz mevsiminde çocuklar için en büyük hizmetlerinden biri olan su oyun parkları 22 Haziran Çarşamba günü açılıyor. 4 ayrı yerdeki su oyun parkları bakım günü olan pazartesi ve cuma hariç haftanın 5 günü saat

Her yaz çocuklarin büyük ilgi gösterdigi ve oynayip eglenirken ayni zamanda serinledigi su oyun parklari 22 Haziran Çarsamba günü açiliyor. Özellikle tatile gitme imkani bulamayan çocuklarin en büyük eglencesi olan su oyun parklari bakim günü olan pazartesi ve cuma hariç haftanin 5 günü açik olacak. Su oyun parklari sabah 10:00 ile aksam 16:30 saatleri arasinda çocuklara hizmet verecek.

Su oyun parklari Belediyeevleri Mahallesi Kurtulus Parki, Toros Mahallesi Ercan Çetin Dogal Parki, Huzurevleri Mahallesi Akin Özdemir Çocuk Parki ve Mahfesigmaz Mahallesi Inge Beyhan Amaçer Çocuk Parkinda bulunuyor. Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Adana’da sicak yaz aylarinda çocuklarin serinlemesi için su oyun parklarini hizmete açtiklarini belirterek, “Kisa zamanda su oyun parklarimizin sayisini 4’e çikardik. Yazin tatile gitme imkani bulamayan çocuklarimiz bu parklarimizda hem egleniyor hem de serinliyor. Haftanin 5 günü hizmet veriyoruz çünkü iki gün bakim yapmak zorundayiz. Bu durum çocuklarimizin sagligini düsünmemizden kaynaklaniyor” dedi.

 

Geçtigimiz yillarda saat 16:00’ya kadar açik olan parklarin çocuklarin istedigi üzerine 16:30’a kadar açik tutuldugunu belirten Baskan Soner Çetin, “Çocuklarimizi su oyun parklarinda eglenirken mutlu görmek bizi de mutlu ediyor. Su oyun parklarina çocuklarimizin gösterdigi ilgi bize ne dogru bir is yaptigimizi ortaya koyuyor” seklinde konustu.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı