Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Çukurova’dan besicilere destek!

Çukurova’dan besicilere destek!

Çukurova Belediyesi ile New Hope Yem Fabrikası arasında besicilere destek olmak amacıyla yeni işbirliğine gidiliyor. New Hope firması bundan böyle Çukurova Belediyesi referansı ile yem alan besicilere her 20 torbada 1 torba yem hediye edecek. Fi

Bölgesinde kurulu Çin Halk Cumhuriyeti firmasi New Hope Yem Fabrikasi Genel Müdürü AlexMa, Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’i ziyaret etti. Daha önce istihdam ve üreticilere yem bagisi yapilmasi gibi konularda isbirligi yapan iki kurum arasinda yeni isbirligi konulari konusuldu.

GENEL MÜDÜRE TESEKKÜR

Baskan Soner Çetin, Çukurova Belediyesi Istihdam Birimi araciligiyla New Hope Firmasinda vatandaslara istihdam saglandigini belirterek AlexMa’ya tesekkür etti. Firmanin ayrica Çukurova’nin mahalle statüsüne geçen köylerinde hayvancilikla ugrasan üreticilere de yem bagisinda bulundugunu animsatan Baskan Soner Çetin, “Bu isbirliginden çok memnunuz. Verdiginiz destek ve isbirligi çabalariniz için sizlere tesekkür ediyorum” dedi. Baskan Soner Çetin, yeni isbirligi önerilerine de açik oldugunu belirtti. New Hope Yem Fabrikasi Genel Müdürü AlexMa da Çukurova Belediyesi ile oldukça yararli bir isbirligi içinde olduklarini ifade ederek, birlikte çalismaktan duydugu memnuniyeti dile getirdi.

ISBIRLIGINDEN MENNUNUZ

Dolardaki yükselisten dolayi üretim maliyetlerinin oldukça arttigini kaydeden AlexMa, üreticiye destek olmak istediklerini söyledi. Bu nedenle kendilerinden yem alan üreticilere indirim yapmak karari aldiklarini belirten AlexMa, “Bizden yem alan üreticiler Çukurova Belediyesini referans gösterdiklerinde aldiklari her 20 torba yem için 1 torba yemi hediye edecegiz. Bizim de üreticiye böyle bir katki saglamak gibi bir niyetimiz var. Sizinle isbirligimiz kapsaminda böyle bir kampanya baslatiyoruz. Ayrica Çukurova ilçesinde hayvancilikla ugrasan üreticilere bilgilendirme çalismalari yapmak istiyoruz. Bu konuda desteginize ihtiyacimiz var” seklinde konustu. New Hope Yem Fabrikasi Genel Müdürü AlexMa’nin Baskan Soner Çetin’i ziyaretine fabrikanin Insan Kaynaklari Yetkilisi Kayhan Dogan da katildi.

 



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli