Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Çukurova’nın ilk kadın Belediye Başkanı ile ilk kadın muhtarı buluştu!

Çukurova’nın ilk kadın Belediye Başkanı ile ilk kadın muhtarı buluştu!

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, 22 Mart yaslilar haftasi nedeniyle kapi, kapi dolasarak yasli vatandaslari evlerinde ziyaret etti. Çukurova’nin ilk kadin Belediye Baskani Hülya Erdem, Ceyhan’in ilk kadin muhtarini da ziyaret ederek günlerini kutladi. Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, Ceyhan'da yasayan yasli vatandaslari evlerinde ziyaret ederek duygusal anlar yasadi. 23 yil önce Ceyhan’in ilk kadin muhtari olan Naime Isik teyzeyi ziyaret eden Baskan Erdem; “Onlar bir çinarin kökleri gibidir. Tarihin, kültürün yasayan efsaneleridir, onlar basimizin tacidir” dedi.

Baskan Erdem; “Atatürkçü, Cumhuriyet Kadini Naime Teyze”

23 yil önce ilk kadin muhtar olan Naime Isik teyzeyi evinde ziyaret ettiklerini dile getiren Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; “Atatürkçü, Cumhuriyet kadini Naime teyzemizi yaslilar gününde kapisini çalarak ziyaret ettik. Bizlere tarih ve hayat tecrübelerini anlatti. Sizin merhametiniz, sevginiz, sefkatiniz, sicacik gülümsemeniz var oldugu sürece, kapinizi her daim çalacagiz. Sizler bizim için bir yasli degil, Bir Çinarin Köklerisiniz. Iyi ki varsiniz, o gülen yüzleriniz hiç bir zaman solmasin” dedi.

Baskan Erdem; 'Deneyimleri ve Tecrübelerinden Feyz Aliyoruz'

Her insanin yaslanip, sinirli hareketlere sahip olacagini unutmamasi gerektigini dile getiren Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; “Yaslilik hiç kimsenin tercihi degildir. Yaslilara saygi göstermek insani görevdir. Yaslilara baktigimizda aynada kendimizi görmeliyiz. Bir gün mutlaka biz de yasli olacagiz. Yaslilarimiz dünle bugün arasinda ki köprümüzdür. Onlarla dünü yasayip, deneyimleri ile yarina dair umutlarimizi büyütüyor, tecrübelerinden feyz aliyoruz. Yaslilarimizin hayat tecrübeleri bizim için çok kiymetli ve önemli. Onlara gereken degeri vermek, ihtiyaçlarini karsilamak ve hizmette kusur etmemek en önemli görevlerimiz arasindadir. Onlara saygimizi ve en önemlisi sevgimizi göstermeyi ihmal etmemeliyiz' dedi.



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli